Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Marvel Zombies

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ MARVEL ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!

Σε μια Γη που μοιάζει πάρα πολύ με εκείνη του Marvel Universe, ένας εξωγήινος ιός έχει μετατρέψει τους μεγαλύτερους ήρωες σε ανθρωποφάγα τέρατα! Οι υπερήρωες χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να καταστρέψουν τον πολιτισμό έτσι όπως τον ξέραμε. Τι θα συμβεί, όμως, τώρα που δεν έχει απομείνει πλέον αρκετή ανθρώπινη σάρκα για να κορέσουν την πείνα τους; Ακολουθήστε τους στην απελπισμένη τους αναζήτηση τροφής και γίνετε μάρτυρες του ερχομού του Silver Surfer!

Μία μοναδική σειρά των Robert Kirkman και Sean Phillips.

"O ROBERT KIRKMAN ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ."
- Μark Millar (The Ultimates)

Ακόμη και ο πιο παθιασμένος αναγνώστης της Marvel δε θα μπορούσε να έχει προβλέψει την εκπληκτική επιτυχία αυτής της σειράς. Ο συγγραφέας Robert Kirkman, γνωστός για την επιτυχημένη σειρά του The Walking Dead, δημιουργεί με δεξιοτεχνία μια σοκαριστική, μαγευτική ιστορία ενός Marvel Universe που έχει κατακλυστεί από ζόμπι. Η συναρπαστική σειρά του Kirkman έστειλε πλήθη αναγνωστών στα καταστήματα κόμιξ, κάτι που οδήγησε σε έναν πρωτοφανή αριθμό ανατυπώσεων για κάθε τεύχος. Ο βετεράνος καλλιτέχνης Sean Phillips δίνει ζωή στην ιστορία του Kirkman, μεταμορφώνοντας επιδέξια τους κάποτε γνώριμους ήρωες της Marvel σε αποκρουστικές εκδοχές των εαυτών τους.

Με εξώφυλλα που φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου καλλιτέχνη Arthur Suydam, η σειρά Marvel Zombies ικανοποιεί την όρεξη ακόμη και του πιο πεινασμένου φίλου των κόμιξ!

Συγγραφέας: Kirkman Robert
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 128
Ημερομηνία Εκδοσης: 2/2/2010

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου