Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η Εγκυκλοπαίδεια της DC Comics

Ένας μοναδικός εγκυκλοπαιδικός οδηγός που περιλαμβάνει λήμματα για περισσότερους από 1.000 χαρακτήρες της DC Comics, καθώς και εκτεταμένες παρουσιάσεις των κορυφαίων ηρώων, όπως ο Superman, ο Batman, η Wonder Woman, ο Joker και η Catwoman. Όλοι οι διάσημοι υπέρμαχοι των απλών ανθρώπων και οι μοχθηροί αντίπαλοί τους παρουσιάζονται αναλυτικά, μαζί με μια πληθώρα λιγότερο γνωστών αλλά εξίσου εντυπωσιακών χαρακτήρων.
* Ένα έργο αναφοράς που εκδόθηκε με την πλήρη συνεργασία της DC Comics
* Εικονογράφηση από τα αυθεντικά κόμιξ
* Αλφαβητική ταξινόμηση χαρακτήρων και αναλυτικό ευρετήριο

Η εκπληκτική εικονογράφηση φέρει την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών της DC Comics, ενώ τα κείμενα έχουν επιμεληθεί οι κορυφαίοι "ιστορικοί" του φανταστικού σύμπαντος της εταιρείας. Επιπλέον, εκτεταμένα αφιερώματα καλύπτουν τον οπλισμό, τις βάσεις και τα οχήματα που χρησιμοποιούν οι ήρωες και οι εγκληματίες, ενώ παρουσιάζονται επίσης αναλυτικά οι σημαντικότερες συγκρούσεις και οι σχέσεις των χαρακτήρων.

Μια έκδοση αναφοράς που καταγράφει με θαυμαστή λεπτομέρεια και εντυπωσιακές εικόνες τα έργα και τις ημέρες μια πληθώρας ηρώων που έγραψαν ιστορία στο χώρο της ένατης τέχνης.Συγγραφείς:Beatty Scott, Greenberger Robert, Jimenez Phil, Wallace Dan
Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 25 x 30
Σελίδες: 400
Ημερομηνία Εκδοσης: 16/2/2011

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου