Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Conan: Κιμμέρια

Ο Κόναν εγκαταλείπει τον πολιτισμό και επιστρέφει στην αγαπημένη του, άγρια χώρα της Κιμμερίας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οι κίνδυνοι που θα συναντήσει στα χιονισμένα μονοπάτια της πατρίδας του είναι μία ευχάριστη αλλαγή από τα παιχνίδια εξουσίας και τη δολιότητα που συνάντησε στις πόλεις της Ανατολής.
Ακόμα κι εδώ, όμως, ο νεαρός βάρβαρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την προδοσία. Όταν μία εύθραυστη ανακωχή με τους Αιζίρ απειλείται από τις ενέργειες της Καολλάν, του πρώτου έρωτα του Κιμμέριου ήρωα, ο Κόναν θα βρεθεί στο επίκεντρο μίας σύγκρουσης που δε θα δοκιμάσει μόνο τη δύναμη του σώματός του και το μυαλό του αλλά και την παθιασμένη του καρδιά.

Ο σεναριογράφος Tim Truman και οι εικονογράφοι Τοmas Giorello και Jose Villarrubia ενώνουν τις δυνάμεις τους με το θρυλικό καλλιτέχνη Richard Corben, ο οποίος θα ζωντανέψει ιστορίες από το παρελθόν του παππού του Κόναν.

"Οι δημιουργοί συνεργάζονται και δίνουν ζωή σε μία μοναδική ιστορία επικής φαντασίας, που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του είδους."
-- ΙGN.com


Συγγραφέας:Truman Timothy
Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 192
Κωδικός: ΕΒ-00-927
ISBN: 978-960-497-052-0
Ημερομηνία Εκδοσης: 1/7/2011

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου