Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Comicdom Summer Camp 2012


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα πρόγραμμα συνδυάζει εξειδικευμένα σεμινάρια εκμάθησης και δημιουργίας comics, με καλοκαιρινές διακοπές!

Μετά τη διοργάνωση του διεθνούς φεστιβάλ comics, Comicdom Con Athens, η Comicdom Press αξιοποιεί την εμπειρία και τεχνογνωσία επτά ετών, επεκτείνοντας τη δράση της στη διεξαγωγή σεμιναρίων με θέμα τις τεχνικές σχεδίου και coloring, τα οποία απευθύνονται εξίσου σε επίδοξους δημιουργούς comics και σε επαγγελματίες του χώρου.
Για πέντε μέρες, οι συμμετέχοντες στο Comicdom Summer Camp 2012 θα διδαχθούν μεθόδους και θα μάθουν μυστικά της Τέχνης των comics από διεθνείς δημιουργούς, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις διακοπές τους στο ίδιο περιβάλλον μαζί με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, ερεθίσματα, όνειρα και φιλοδοξίες.
Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες διεθνούς κύρους, οι Rufus Dayglo και D’Israeli, οι οποίοι μοιράστηκαν ήδη μέρος των γνώσεων και της εμπειρίας τους, στις επισκέψεις τους σε προηγούμενες διοργανώσεις του Comicdom Con Athens, επιστρέφουν στην Ελλάδα για έναν ολοκληρωμένο κύκλο σεμιναρίων διάρκειας 16 ωρών. Παράλληλα, οι καλλιτέχνες θα είναι διαθέσιμοι και για ξεχωριστά portfolio review sessions, στα οποία θα δουν και θα κριτικάρουν τις ήδη υπάρχουσες δουλειές των συμμετεχόντων, σε ένας προς έναν συνομιλίες.
Το Comicdom Summer Camp 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Λήδα, στα Καλάβρυτα, από τις 25 έως και τις 30 Ιουλίου, και το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 320 ευρώ, το οποίο καλύπτει τη συμμετοχή στα σεμινάρια και τη διαμονή (πέντε διανυκτερεύσεις με πρωινό). Το ξενοδοχείο βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από την πόλη των Καλαβρύτων, και διαθέτει πισίνα, ευρύχωρα δωμάτια και υπέροχη θέα.
Ο μέγιστος αριθμός εγγραφών στο Comicdom Summer Camp 2012 έχει οριστεί στις 25 συμμετοχές, ενώ η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι η Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012.
Το Comicdom Summer Camp 2012 υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία σε όσους θα συμμετάσχουν!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και για δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε το www.comicdom-press.gr/summer-camp

Το Comicdom Summer Camp 2012 υποστηρίζει χορηγικά η ΙΟΝ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Λήδα Τσενέ
Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων
Comicdom Press
κιν:6944 718514

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου