Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Batman: Earth One

O ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ;

Ο Μπάτμαν δεν είναι ήρωας.
Είναι ένας απλός άνθρωπος.
Ευάλωτος, παρορμητικός και οργισμένος.

Σε ένα Γκόθαμ Σίτυ όπου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους εχθρούς από τους φίλους σου, η διαδρομή του Μπρους Γουέην για να γίνει ο Σκοτεινός Ιππότης είναι γεμάτη με περισσότερα εμπόδια από ποτέ άλλοτε. Με μοναδικό του σκοπό να τιμωρήσει τους πραγματικούς δολοφόνους των γονιών του και τους διεφθαρμένους αστυνομικούς που κάλυψαν τα ίχνη τους, η δίψα του Μπρους Γουέην για εκδίκηση τον οδηγεί σε μια παράλογη σταυροφορία και κανένας, ακόμα και ο ’λφρεντ, δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Οι δημιουργοί Geoff Johns και Gary Frank χτίζουν από την αρχή το μύθο του Σκοτεινού Ιππότη στο σύμπαν της EARTH-ΟΝΕ, μιας παράλληλης εκδοχής του σύμπαντος των υπερηρώων, και μας προσφέρουν μια καινούργια ματιά στις πρώτες περιπέτειες του μεγάλου ήρωα.

"Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό μπορείς να δεις τα μάτια του Μπάτμαν. Αυτό ίσως να μη φαίνεται μεγάλη αλλαγή. Δεν είναι όμως έτσι. Ο Johns και ο Frank ξέρουν πως η μεγαλύτερη γοητεία του Μπάτμαν είναι αυτό που κρύβεται μέσα του. Τώρα μας δίνουν την ευκαιρία να ρίξουμε μια φρέσκια ματιά... τόσο μέσα όσο κι έξω."
- Βrad Meltzer
Συγγραφέας και σεναριογράφος της σειράς IDENTITY CRISIS

"Αφού ανανέωσαν με επιτυχία την ιστορία του Ανθρώπου από Ατσάλι στη σειρά SUPERMAN:SECRET ORIGIN, οι Geoff Johns και Gary Frank δοκιμάζουν το ταλέντο τους στον Μπρους Γουέην και αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά πως με τη σωστή καθοδήγηση μπορείς να προσθέσεις καινούργια και διαφορετικά στοιχεία στο μύθο του Μπάτμαν. Ο Aλφρεντ είναι πρώην πεζοναύτης. Ο Πιγκουίνος είναι ένας μοχθηρός και διεστραμμένος εγκληματίας. Τέλειο!"
- David Goyer
Σεναριογράφος των ταινιών BATMAN BEGINS, THE DARK KNIGHT RISES και MAN OF STEEL

"Εκεί που πίστευες πως δεν μπορεί να ανανεωθεί η ιστορία του Μπάτμαν, εμφανίζονται ο Johns και ο Frank για να σου αποδείξουν πόσο μεγάλο λάθος έκανες. Πρωτότυπο, ατμοσφαιρικό και γεμάτο εκπλήξεις, το BATMAN: EARTH ONE πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσετε!"
- Damon Lindelof
Σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς Lost

Συγγραφέας:Johns Geoff
Μετάφραση: Χρήστος Τσέλιος
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 144
ISBN: 978-960-497-493-1
Ημερομηνία Εκδοσης: 7/1/2013

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου