Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

MARVEL ILLUSTRATED: ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΤΟΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ: ΡΑΨΩΔΙΕΣ Μ-Ω

ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: COMICDOM 2015
Οδυσσέας... γιος του Λαέρτη, σύζυγος της Πηνελόπης, πατέρας του Τηλέμαχου, βασιλιάς και πολεμιστής της Ιθάκης. Δέκα χρόνια τώρα αγωνίστηκε εναντίον ανθρώπων, τεράτων και Θεών, μένοντας ζωντανός μόνο από την ιερή του θέληση να ξαναδεί κάποια μέρα τα φώτα της νησιωτικής πατρίδας του.
Τα τρομερά όντα που αντιμετώπισε και τα μέρη στα οποία ταξίδεψε αποτελούν από μόνα τους θρύλους. Ο γιγαντιαίος Κύκλωπας Πολύφημος... Η χώρα των Λωτοφάγων και οι καρποί που έφερναν τη λήθη... Οι φρικιαστικές δίδυμες Σκύλλα και Χάρυβδη, μπροστά από τις οποίες κανείς ναυτικός δεν περνούσε ζωντανός... Η Κίρκη, θεά - μάγισσα που με τις ανείπωτες δυνάμεις της μετέτρεπε ανθρώπους σε άβουλα ζώα... Οι ψυχές των νεκρών στον Άδη, που αναζητώντας να πιούν αίμα, γυρνούν από τον κάτω κόσμο...
Ο ίδιος ο Οδυσσέας, αποτελεί και αυτός μύθο, αλλά ήταν όμως και άνθρωπος. Είναι ο ήρωας ενός από τα σημαντικότερα έπη της λογοτεχνίας και η ιστορία του παραμένει συναρπαστική και επίκαιρη για σχεδόν τρεις χιλιάδες χρόνια.
Το Propaganda Channel και η Marvel παρουσιάζουν το τελευταίο μέρος του κλασσικού αριστουργήματος του Ομήρου σε μια πιστή και συναρπαστική μεταφορά σε κόμικς, από τον πολυβραβευμένο σεναριογράφο Roy Thomas (the Amazing Spiderman, Χ-Μen, Avengers, Conan the Barbarian) και τον υπέροχο σχεδιαστή Greg Tocchini (X-Men Unlimited, Star Wars, Meridian, 1602: New World).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου