Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Preacher: Η Αρχή

Με την πρώτη ματιά, ο Αιδεσιμότατος Τζέσι Κάστερ δε δείχνει κάτι ξεχωριστό. Είναι ένας ακόμα ιερέας μιας μικρής πόλης, ο οποίος χάνει το ποίμνιό του και την πίστη του. Αλλά σύντομα θα μάθει πως ο Θεός υπάρχει πραγματικά  και δεν είναι κι ο καλύτερος χαρακτήρας.
Σε μια εκρηκτική στιγμή, η ζωή του Τζέσι θα αλλάξει για πάντα  και σκοπεύει να μάθει το γιατί. Μαζί με την πρώην φιλενάδα του και φανατική των όπλων, Τούλιπ, και έναν Ιρλανδό βρικόλακα με ιδιαίτερη αγάπη για το αλκοόλ, ονόματι Κάσιντι, ο Αιδεσιμότατος Τζέσι Κάστερ θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να βρει τις απαντήσεις που ζητάει. 

Το βιβλίο αυτό είναι ο πρόλογος της σειράς PREACHER, ενός από τους πιο γνωστούς τίτλους κόμιξ της δεκαετίας του 1990. O σεναριογράφος Garth Ennis και ο εικονογράφος Steve Dillon έπλασαν μια επική ιστορία για τη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και τη λύτρωση, που βρίθει επίσης από σεξ, αλκοόλ, αίμα και σφαίρες -για να μην αναφέρουμε τους αγγέλους, τους δαίμονες, το Θεό, τους βρικόλακες και διεστραμμένους κάθε είδους-, δημιουργώντας μία από τις πιο προκλητικές και ενδιαφέρουσες ιστορίες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Συγγραφέας: Ennis, Garth
Μετάφραση: Τσιάρας Ηλίας
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 120
ISBN: 978-960-497-998-1
Ημερομηνία Εκδοσης: 5/6/2017

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου