Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Avengers Prime

Ο εξουσιομανής Νόρμαν Όσμπορν πίστεψε ότι μπορούσε να νικήσει την ΄Ασγκαρντ που βρισκόταν στη Γη. 
Είχε δίκιο κατά το ήμισυ: Οι επανενωμένοι Εκδικητές τον νίκησαν, αλλά το Αιώνιο Βασίλειο είναι συντρίμμια. Μέσα στα χαλάσματα, ο πρώην Κάπτεν Αμέρικα Στιβ Ρότζερς, o Άιρον Μαν και ο Θορ τσακώνονται για παλιές πληγές.
Καθώς μαλώνουν, ασταθής μαγεία σκορπίζει τους ήρωες στα διασπαρμένα Εννέα Βασίλεια.
Χωρισμένοι και αποπροσανατολισμένοι, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι ο κόσμος στον οποίο έχουν παγιδευτεί δεν είναι όπως θα έπρεπε.

Έχουν άραγε, με κάποιον τρόπο, προκαλέσει οι δράσεις τους ένα ρήγμα στη φυσική τάξη των πραγμάτων;
Μπορούν να ενωθούν και να το διορθώσουν;

Η γλυκόπικρη επανασύνδεσή τους μπορεί να είναι βραχύβια, με τη Χέλα –τη Νορβηγίδα θεά του Θανάτου– να καραδοκεί!

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Avengers Prime #1-5, σε κείμενο Brian Michael Bendis (Avengers) και εικονογράφηση Alan Davis (Fantastic Four: The End).

Ποιοι είναι οι Avengers;
Οι Avengers είναι μία ομάδα από υπερήρωες που εμφανίζονται σε κόμικς της Marvel. Η ομάδα έκανε το ντεμπούτο της με το ‘The Avengers #1’ (1963), με δημιουργούς τους θρυλικούς Stan Lee στο σενάριο και Jack Kirby στο σχέδιο.

54 χρόνια μετά, βρίσκουμε τους Avengers πιο δημοφιλείς από ποτέ και εμφανίζονται σε μία πλειάδα από κόμικς, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Μερικοί υπερήρωες της ομάδας των Avengers είναι (μεταξύ άλλων) οι γνωστοί σε όλους μας Captain America, Thor, Spider-Man, Hulk, Wasp, Iron Man, Black Widow, Hawkeye, Falcon, Black Panther, Captain Marvel, Luke Cage, Quicksilver κ.α.

Συγγραφέας: Bendis Βrian Michael
Εκδότης: Οξύ / Marvel
ISBN: 9789604364794
Αριθμός Σελίδων: 128
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Έτος Έκδοσης: 2017

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου