Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Τα Ημερολόγια Της Σερίζ

Η Cerise είναι ένα μικρό 11χρονο κορίτσι που ζει μόνο με τη μητέρα του. Ονειρεύεται να γίνει μυθιστοριογράφος. Το αγαπημένο της θέμα: τα άτομα και πιο συγκεκριμένα: οι ενήλικες. Της αρέσει να τους παρατηρεί και να ανακαλύπτει τα μυστικά τους. Η Cerise αντιλαμβάνεται τον κόσμο μέσα από την συμπεριφορά των ενηλίκων. Αντιλαμβάνεται ότι το λεξιλόγιο είναι το καλύτερο όπλο στη ζωή των ανθρώπων. Το να διαβάζεις σημαίνει να ανακαλύπτεις, να ταξιδεύεις, αλλά και να μαθαίνουμε τη σημασία των λέξεων και κυρίως πως να τις χρησιμοποιείς.

Στον πρώτο αυτό τόμο η Cerise ηγείται της έρευνας μιας παρέας παιδιών που θέλουν να ανακαλύψουν την ταυτότητα ενός μυστηριώδους άνδρα που βλέπουν να βγαίνει από το δάσος κάθε Σαββατοκύριακο για να ζωγραφίσει έναν εγκαταλειμμένο ζωολογικό κήπο προσπαθώντας να του ξαναδώσει ζωή.

Μέσα από υπέροχα σκίτσα και μια ιστορία που είναι ταυτόχρονα πυκνή, συγκινητική και μαγευτική. Αναδεικνύεται το υπέροχο αίσθημα του καθήκοντος όπως τουλάχιστον τον αντιλαμβάνονται τα παιδιά.

Μέσα από τρυφερούς διαλόγους και εικόνες η μικρή Cerise παίρνει τα πρώτα μαθήματα ζωής. Η ζωή άλλωστε είναι ένας δρόμος πάνω στον οποίο κρατιόμαστε από το χέρι.


Δημιουργοί Joris Chamblain, Aurelie Neyret
Ημερ. Έκδοσης Δεκέμβριος 2020
Αριθμός Σελίδων 84
Διάσταση 21 X 28 εκ.
Χρώμα Έγχρωμο
ISBN 978-618-5531-09-6

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου