Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Τι κρύβεται πίσω από το βλέμμα όλων εκείνων που συναντάμε καθημερινά στο δρόμο;

Τι στροβιλίζεται στο μυαλό των συναδέλφων μας στο χώρο εργασίας μας; Πώς μας «βλέπουν» οι φίλοι και γνωστοί μας και πώς «διαβάζουμε» εμείς αυτούς; Τι συμβαίνει όταν αισθάνεσαι ή είσαι διαφορετικός;

Αυτά είναι κάποια σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν πολλούς από εμάς, στα οποία όμως δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Τουλάχιστον εύκολα. Προσκαλέσαμε όμως κάποιους ανθρώπους για να σας τα ζωγραφίσουν.

Έχοντας ως κεντρική ιδέα την έννοια της «ένταξης», όπως αυτή γίνεται αντιληπτή σε σχέση με τη θέση μειονοτικών ομάδων κάθε είδους μέσα στην κοινωνία (εθνικών, φυλετικών, θρησκευτικών, κοινωνικών, σεξουαλικών κλπ), η ανθολογία ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ παρουσιάζει μια σειρά από σύντομες ιστορίες που εξερευνούν τη θέση και τα σ


υναισθήματα όλων εκείνων των ανθρώπων που αισθάνονται διαφορετικοί είτε αντιμετωπίζονται διαφορετικά από το κοινωνικό σύνολο. Ιστορίες για τις «σκέψεις» με στόχο να αποτελέσουν «τροφή για σκέψη».

Το άλμπουμ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ αποτελεί την 19η ετήσια ανθολογία ιστοριών που δημιουργήθηκαν και παρουσιάστηκαν στα πλαίσια της Έκθεσης Κόμικς και Παιχνιδιών Στρατηγικής Comic N’ Play. Tο εξώφυλλο της ανθολογίας φιλοτέχνησε η δημιουργός κόμικς Δήμητρα Καζή.


Εξώφυλλο: Δήμητρα Καζή
1η Έκδοση: Δεκέμβριος 2020
Είδος: Ανθολογία
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 48 / Έγχρωμο
1η Έκδοση: Δεκέμβριος 2020
ISBN: 978-618-5115-37-1
Εκδόσεις: ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου