Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Dune: Οίκος Των Ατρειδών, Tόμος Γ’

Μετά τον απρόσμενο θάνατο του πατέρα του, ο νεαρός Λίτο Ατρείδης είναι πλέον ο Δούκας του Οίκου των Ατρειδών, ενώ ο Ντάνκαν Άινταχο ξεκινάει το δικό του ταξίδι για να γίνει ένας από τους πιο έμπιστους ακολούθους του Λίτο. Ο Βαρόνος Χαρκόννεν δε χάνει την ευκαιρία να κινηθεί εναντίον του νέου Δούκα, αναζωπυρώνοντας την αρχαία βεντέτα που υπήρχε μεταξύ των Οίκων των Χαρκόννεν και των Ατρειδών.

Μια νέα μέρα ξημερώνει, αφού ο Πρίγκιπας Σαντάμ εκθρόνισε τον πατέρα του. Κι ο Πάρντοτ Κάινς, που πλέον θεωρείται προφήτης από τους Φρέμεν, συνεχίζει το έργο του να μεταμορφώσει τον πλανήτη των ερήμων, τον Ντιουν, σε μία καταπράσινη όαση.

Το Dune: Οίκος των Ατρειδών, που περιλαμβάνεται στη λίστα μπεστ σέλερ των New York Times, μεταφέρεται για πρώτη φορά σε κόμιξ, σε εικονογράφηση του Dev Pramanik (Paradiso) και σε διασκευή και σενάριο των Brian Herbert και Kevin J. Anderson, οι οποίοι υπογράφουν και το ομότιτλο μυθιστόρημα, που είναι βασισμένο στις σημειώσεις του δημιουργού του Dune, Frank Herbert.

«Oι συγγραφείς Herbert και Anderson παίρνουν ένα βιβλίο 650 σελίδων και το διανθίζουν με μαγευτικά τοπία, κουλτούρες και ένα σενάριο που δείχνει γιατί τα prequels είναι τόσο σημαντικά όσο και τα βιβλία της σειράς Dune.»
– bigglasgowcomicpage.com

«Καθένας από τους πρωταγωνιστές έχει το χώρο να λάμψει μέσα στο graphic novel.»
– bigcomicpage.com


«To graphic novel Dune: Οίκος των Ατρειδών μάς δείχνει έναν πλούσιο κόσμο, με ένα πολυποίκιλο cast, καλογραμμένες ιστορίες και περιπέτειες.»
– cbr.com

Συγγραφέας: Herbert Brian, Anderson Kevin J.
ISBN: 978-960-623-305-0
Dune: Οίκος των Ατρειδών, Βιβλίο: 3
Ημ. Έκδοσης: 01/06/2022
Αριθμός Σελίδων (Έντυπο): 112
Διαστάσεις: 17 x 26

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου