Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Κουνέλι & Αλεπού 3: Στο πάρτι του Σπουργιτιού

Το Κουνέλι και η Αλεπού θέλουν να ετοιµάσουν για τα γενέθλια του Σπουργιτιού τη µεγαλύτερη πίτσα στον κόσµο! Επειδή όµως δεν έχουν και τον µεγαλύτερο φούρνο στον κόσµο, δεν ξέρουν πώς να την ψήσουν.
Ώσπου το Κουνέλι αποκαλύπτει ένα συναρπαστικό µυστικό: κάπου κοντά τους ζει ένας δράκος! Αποφασίζουν λοιπόν να του ζητήσουν βοήθεια, µόνο που δεν τον έχουν συναντήσει ποτέ τους και χρειάζεται να επιστρατεύσουν όλο τους το κουράγιο γι’ αυτό...

Το τρίτο βιβλίο αυτής της υπέροχης σειράς µιλά µε τρυφερότητα και χιούµορ για τους τρόπους µε τους οποίους οι διαφορές µπορούν να µας φέρουν πιο κοντά.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Η πολύχρωµη καρτουνίστικη εικονογράφηση συµπληρώνει τους πρόσχαρους διαλόγους µε αποτέλεσµα µια σειρά από κεφάτες και ξεκαρδιστικές ιστορίες.
Kirkus Reviews

Πέντε σύντοµες ιστορίες που δίνουν έµφαση στη φιλία, τις καλές προθέσεις και το νόστιµο φαγητό συνθέτουν το τρίτο βιβλίο της σειράς. Σε όλες τις ιστορίες υπερισχύει η καλοσύνη προς τους άλλους, καθώς για τους ήρωες το να βοηθούν ο ένας τον άλλο και να κάνουν τους φίλους τους χαρούµενους είναι προτεραιότητα.
School Library Journal


Συγγραφέας: Beth Ferry
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Εικονογράφηση: Gergely Dudas
Σειρά: Κουνέλι & Αλεπού
ISBN: 978-618-03-2962-9
Σελίδες: 96
Ημερομηνία Έκδοσης: 09/06/2022

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου