Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Fantastic Four: Μοιραία Συνάντηση

Οι θρυλικοί ήρωες της Marvel επέστρέψαν!

Είναι μια βροχερή νύχτα στο Μανχάταν και τίποτα δε σαλεύει… εκτός από τον Μπεν Γκριμ. Όταν ένας εισβολέας εμφανίζεται ξαφνικά μέσα στο Μέγαρο Μπάξτερ, οι Τέσσερις Φανταστικοί _ ο Μίστερ Φαντάστικ (Ριντ Ρίτσαρντς), η Αόρατη Γυναίκα (Σούζαν Στορμ Ρίτσαρντς), ο Ανθρώπινος Πυρσός (Τζόνι Στορμ) και το Πράγμα (Μπεν Γκριμ) _ βρίσκονται περικυκλωμένοι από ένα σμήνος παρασίτων. Αυτά τα πλάσματα, που αποτελούνται από Αρνητική Ενέργεια, ήρθαν στη Γη χρησιμοποιώντας ως ξενιστή ένα ανθρώπινο σώμα. Αλλά για ποιο σκοπό βρίσκονται εδώ; Και ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την εισβολή; Οι Τέσσερις Φανταστικοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ταξιδέψουν στην Αρνητική Ζώνη, ένα εξωγήινο σύμπαν που αποτελείται από αντιύλη, βάζοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και τη μοίρα του σύμπαντος!

Το Fantastic Four: Full Circle είναι το πρώτο graphic novel γραμμένο και εικονογραφημένο από τον βραβευμένο εικονογράφο Alex Ross, ο οποίος αντλεί την έμπνευσή του από μια
κλασική ιστορία των Stan Lee και Jack Kirby από τη δεκαετία του 1960 και τη συστήνει σε μια νέα γενιά αναγνωστών.

Με τον εκπληκτικό χρωματισμό και τη χαρακτηριστική του εικονογράφηση, ο Ross ταξιδεύει την πρώτη ομάδα υπερηρώων της Marvel σε μέρη που μόνο εκείνος μπορεί να σχεδιάσει!

«Ο Alex Ross προσφέρει μια μεγαλοπρεπώς σχεδιασμένη συνέχεια των Fantastic Four του 1966 από τους θρύλους των κόμιξStan Lee και Jack Kirby.»
– Publishers Weekly

«Ένα ξεχωριστό αριστούργημα που πρέπει να το δείτεγια να το πιστέψετε.»
– School Library Journal

«Αυτή η αριστοτεχνικά γραμμένη ιστορία μένει μαζί σου για πολύ καιρό αφότου τη διαβάσεις.»
– Brian Michael Bendis, δημιουργός comics

Εκδόσεις: Anubis
Συγγραφέας: Ross Alex
ISBN: 978-960-623-525-2
Ημ. Έκδοσης: 31/01/2023
Αριθμός Σελίδων (Έντυπο): 64
Διαστάσεις: 16,5 x 21
Μετάφραση: Ηλίας Τσιάρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου