Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Mύθοι και Ήρωες #1 - ΔΙΑΣ: Ένας κεραυνός για τη φαγούρα

Υπάρχει μια χώρα όπου τα όντα είναι μυθικά. Όπου πλάσματα μισά άνθρωποι και μισά ζώα συναναστρέφονται με ημίθεους.

Ορισμένοι έχουν υπεράνθρωπες δυνάμεις και άλλοι μετατρέπουν σε χρυσάφι ό,τι αγγίζουν.

Εδώ κατοικούν ο Άτλαντας, ο Ηρακλής, η Αφροδίτη, ο Μινώταυρος και όλοι οι άλλοι Μύθοι και Ήρωες, στους πρόποδες του Ολύμπου, υπό την ηγεσία ενός Δία στα πρόθυρα της κατάθλιψης…

Νέα σειρά παιδικών βιβλίων εμπνευσμένη
από την ελληνική μυθολογία

Η BRAINFOOD ΕΚΔΟΤΙΚΗ και οι εκδόσεις Φουρφούρι με χαρά ανακοινώνουν την έκδοση της διάσημης εικονογραφημένης σειράς των εκδόσεων Bamboo Édition “Les Petits Mythos”, στα ελληνικά, υπό τον τίτλο «Μύθοι και Ήρωες» και στα αγγλικά, υπό τον τίτλο «Myths and Heroes». Μια καταπληκτική σειρά, με σκληρό εξώφυλλο, προσεγμένη παραγωγή και απίθανη, έγχρωμη εικονογράφηση.

Πρόκειται για μια χιουμοριστική παιδική σειρά βιβλίων τα οποία βασίζονται στην ελληνική μυθολογία. Κεντρικοί ήρωες είναι ο Μινώ, ο Μινώταυρος και ο Άτλαντας, δυο αταίριαστοι, αν και αχώριστοι, φίλοι που ζουν στη σκιά του Ολύμπου. Θέλουν να αποκτήσουν τη φήμη, τη δόξα και τις δυνάμεις των Θεών του Ολύμπου, όμως κάθε προσπάθειά τους πέφτει στο κενό… Γκαφατζήδες, αλλά ατρόμητοι, μπλέκονται στα πόδια του Δία, στην τρίαινα του Ποσειδώνα, στα φτερά του Ίκαρου, στα… σαγόνια της Λερναίας Ύδρας και πάντα, την τελευταία στιγμή, γλιτώνουν από την καταστροφή!

Στις περιπέτειές τους θα γνωρίσουν όλους τους Θεούς και τους Ήρωες της μυθικής αρχαίας Ελλάδας και, μέσα από τους άθλους και τις αποτυχίες τους θα μας συστήσουν όλους τους πρωταγωνιστές της ελληνικής μυθολογίας.

Εκδόσεις: Φουρφούρι
Σενάριο: Cazenove
Σχέδια: Larbier
Χρώματα: Alexandre Amouriq & Mirabelle
Μετάφραση: Χαρά Σκιαδέλλη
Ημ/νια Έκδοσης: 12/06/2023
Διαστάσεις:  21.5×28.5
Σελίδες: 56
ISBN: 9786185488826

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου