Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

CAFE OCCULT 2 ΟΙΩΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Η νεαρή Σόριν πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Ο θάνατος επέρχεται ακαριαία. Όμως η νεαρή «ξυπνά» και αντιλαμβάνεται ότι βιώνει μια παράξενη μεταθανάτια κατάσταση. Το «πνευματικό σώμα» της έχει μεταφερθεί σε μια άλλη διάσταση...

Εκεί η Σόριν γνωρίζει μια μυστηριώδη γυναίκα με το όνομα Μάστερ, η οποία διευθύνει ένα καφέ με ασυνήθιστους θαμώνες, που λειτουργεί σαν «πρακτορείο παραγγελιών». Σπείρες κακοποιών διεξάγουν εμπόριο πνευμάτων κατόπιν παραγγελίας. Οι εργοδότες τους έχουν παράξενες επιθυμίες και σκοτεινούς σκοπούς. Ανταγωνιστικούς μεταξύ τους. Το πνεύμα της Σόριν είναι το έπαθλο σ' αυτό τον λαβύρινθο. Το ανθρωποκυνηγητό θα είναι ανελέητο. Ο μόνος που μπορεί να την προστατεύσει είναι ο Γιουνγκ, ο μαυροντυμένος νέο-νουάρ πράκτορας, που αντιμετωπίζει μαζί της τους αντιπάλους πράκτορες και πληρωμένους δολοφόνους, όπως ο τρομερός Κάτλας, αυτούς που κατέχουν τη σατανική δύναμη της 'Ανιμα.

Καλωσήρθατε στο Cafe Occult, την ενδιάμεση διάσταση ανάμεσα στη Γη, τον Παράδεισο και την Κόλαση. Ένα Πουργκατόριο δίχως νόμους που θα μπορούσε να υπάρχει μόνο στον κόσμο των μάνγκα, όπου άνθρωποι και «υπεράνθρωποι», «εξελιγμένοι», μάγοι και οντότητες με δαιμονικές δυνάμεις ανταγωνίζονται σε ένα παιχνίδι δύναμης και εξουσίας χωρίς κανόνες.

Συγγραφέας: ΓΚΑΜ Ο ΡΕ ΜΠΑΡ
Εκδοτικός Οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
Σειρά:CAFE OCCULT
Μετάφραση:ΣΙΜΩΝΑΣ ΠΑΚ
Σελίδες:168
Ημερομηνία Έκδοσης:Ιούνιος 2009
Διαστάσεις:12,5Χ19

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου