Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Star Wars: The Force Unleashed

Α long time ago in a galaxy far, far away...

Για πρώτη φορά μία από τις πιο σκοτεινές σελίδες στην ιστορία του γαλαξία αποκαλύπτεται! Μετά τη γέννηση της Αυτοκρατορίας, ο Νταρθ Βέιντερ απέκτησε έναν μυστικό Μαθητευόμενο, τον οποίο εκπαίδευσε με αποστολή να εντοπίσει και να εξοντώσει τους Τζεντάι. Αυτό εδώ το βιβλίο αφηγείται την ιστορία του, την εκπληκτική του δράση και την τρομακτική απόφαση που αναγκάστηκε να πάρει, αλλάζοντας για πάντα το μέλλον των Τζεντάι, των Σιθ και της ίδιας της Αυτοκρατορίας!

Το videogame "Star Wars: The Force Unleashed" κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2008 για κονσόλες και πολύ σύντομα κατέκτησε την αγορά, καταγράφοντας πωλήσεις που μέχρι σήμερα ξεπερνούν τα 5,7 εκατομμύρια αντίτυπα.
Η ιστορία του τοποθετείται ανάμεσα στα «Episode III» και «Episode IV» και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο μυστικός μαθητευόμενος του Darth Vader, Starkiller (όνομα που αρχικά προοριζόταν ως επώνυμο του Anakin Skywalker). Όμως ο κύριος πρωταγωνιστής της ιστορίας δεν είναι άλλος από τη Δύναμη, τον κεντρικό άξονα ολόκληρου του διαστημικού έπους.
Για πρώτη φορά οι δημιουργοί του παιχνιδιού έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στη Δύναμη και στις διαφορετικές χρήσεις της, κάτι που μέχρι τότε δεν είχε ξαναγίνει. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν τεχνολογίες αιχμής προκειμένου να αποδώσουν τους πρωτότυπους τρόπους που ο Starkiller αξιοποιεί τη Δύναμη. Πέρα, όμως, από το τεχνικό κομμάτι, οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχτισαν και μία μαγευτική ιστορία, από την οποία παρελαύνουν πολλοί γνώριμοι ήρωες του κινηματογραφικού έπους, όπως η Princess Leia, η Μοn Mothma και ο Bale Organa. To σενάριο του «Force Unleashed» αποτελεί πλέον επίσημο μέρος της ιστορίας του Star Wars.

Συγγραφέας: Blackman Haden
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 128

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου