Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Conan: Τα Στοιχειά του Πορφυρού Κάστρου και άλλα διηγήματα

"Νόμιζες ότι ήσουν δυνατός επειδή μπορούσες να στραγγαλίσεις πολιτισμένους ανθρώπους; Βλάκα! Δοκίμασε πρώτα να σπάσεις το λαιμό ενός άγριου ταύρου της Κιμμερίας και μετά λέγε ότι είσαι δυνατός. Εγώ το κατάφερα προτού καν ενηλικιωθώ..."

Καλώς ήρθατε στη βίαιη Υβοριανή Εποχή, όπου η ζωή ενός ανθρώπου αξίζει όσο κι η ικανότητά του στο σπαθί... μια εποχή όπου τα λαμπερά βασίλεια απλώνονται σαν γαλάζιοι μανδύες κάτω από τα άστρα... μια εποχή απεριόριστων δυνατοτήτων για όσους έχουν το θάρρος να σηκώσουν ψηλά το βλέμμα τους... μια εποχή όπου οι αυτοκρατορίες δημιουργούνται και διαλύονται από άντρες με ατσάλινη θέληση και κοφτερές λεπίδες... μια εποχή όπου σκοτεινές μαγείες και αλλόκοτες θρησκείες από τα βάθη του ανθρώπινου παρελθόντος βασιλεύουν στη Γη... μια εποχή άγρια, επικίνδυνη, γεμάτη ευκαιρίες... γεμάτη κινδύνους... μια εποχή θρύλων... είναι η εποχή του Κόναν.

Οι Roy Thomas, John Buscema, Alfredo Alcala και μια πλειάδα εκλεκτών δημιουργών του χώρου ζωντανεύουν τις περιπέτειες ενός από τους μεγαλύτερους ήρωες της σύγχρονης φανταστικής λογοτεχνίας.

Σειρά:Conan: Τα Χρονικά Ενός Θρυλικού Ήρωα

Συγγραφέας: Thomas Roy
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού, Ελένη Σκριτζόβαλη
Σχήμα: 21 x 29,50
Σελίδες: 144
Ημερομηνία Εκδοσης: 8/12/2009

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου