Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Star Wars: Darth Vader - Χρονικά της Σκοτεινής Πλευράς

Ήταν ένας από τους ισχυρότερους Τζεντάι που υπήρξαν ποτέ. Ήταν ο καλύτερος μαθητής του Όμπι-Ουάν Κενόμπι. Τον αποκαλούσαν Εκλεκτό, μέχρι την ημέρα που ο Άνακιν Σκάιγουοκερ πέθανε για να γεννηθεί ο Ντάρθ Βέιντερ. Οι εκδόσεις Helm, σε συνεργασία με την Dark Horse Comics και την Lucas Books, παρουσιάζουν τα Χρονικά της Σκοτεινής Πλευράς: μια αποκλειστική ειδική έκδοση για τον σκοτεινό άρχοντα Βέιντερ που εξιστορεί άγνωστα γεγονότα από την εκπαίδευση και την άνοδο της καταχθόνιας δύναμής του. Mια συλλογή τεσσάρων συναρπαστικών αυτοτελών ιστοριών που τοποθετούνται χρονικά ανάμεσα στα γεγονότα που εκτυλίσσονται στις δύο τριλογίες του George Lucas, με νέα άρθρα, βιογραφίες και τέχνη από τους δημιουργούς.

Η σειρά με την οποία παρουσιάζονται οι ιστορίες της ανθολογίας στην Ελληνική έκδοση τις τοποθετεί στην χρονολογική τους θέση βάσει του συστήματος του

Γαλαξιακού Ημερολογίου (Galactic Standard Calendar), σε έτη πριν (Βefore Βattle of Υavin) και μετά την μάχη του Γιάβιν (After Βattle ofΥavin). Στην μάχη αυτή, η οποία παρουσιάζεται στο Επεισόδιο ΙV: Πόλεμος των Άστρων (Α Νew Hope), καταστράφηκε το πρώτο Άστρο του Θανάτου (Death Star) της Αυτοκρατορίας.

Star Wars: Purge, Δεκέμβριος 2005. Tα γεγονότα που παρουσιάζονται στην αυτοτελή ιστορία λαμβάνουν χώρα περίπου ένα μήνα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο Επεισόδιο ΙΙΙ: H Εκδίκηση των Σιθ, (Revenge of the Sith), 19 χρόνια πρίν την μάχη του Γιάβιν (19 BBY).

Star Wars: Extinction. Κυκλοφόρησε σε δύο μέρη στην σειρά Star Wars Tales Τεύχη #1 & #2, Σεπτέμβριος 1999 & Ιανουάριος 2000. Tα γεγονότα που παρουσιάζονται στην αυτοτελή ιστορία λαμβάνουν χώρα λίγο πρίν την μάχη του Γιάβιν (1-0 BBY), η οποία παρουσιάζεται στοΕπεισόδιο ΙV: Πόλεμος των Άστρων, (Α Νew Hope).

Star Wars: Tales #9, Resurrection, Οκτώβριος 2001. Κυκλοφόρησε στην σειρά Star Wars Tales, Τεύχος #9. Tα γεγονότα που παρουσιάζονται στην αυτοτελή ιστορία

λαμβάνουν χώρα ακριβώς πρίν την μάχη του Γιάβιν (0 BBY), η οποία παρουσιάζεται στο επεισόδιο ΙV: Πόλεμος των Άστρων, (Α Νew Hope).

Star Wars: Εmpire #19, Target Vader, Απρίλιος 2004. Tα γεγονότα που παρουσιάζονται στην αυτοτελή ιστορία λαμβάνουν χώρα περίπου πέντε μήνες μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη μάχη του Γιάβιν (5 Μήνες ABY) στο Επεισόδιο ΙV: Πόλεμος των Άστρων, (Α Νew Hope).

Σενάριο RON MARZ, JOHN OSTRANDER

Σχέδια DOUG WHEATLEY, CLAUDIO CASTELLINI, RICK LEONARDI, BRIAN CHING

Mελάνια Χρωματισμοί TERRY AUSTIN RONDA PATTISON, GUY MAJOR, RAUL TREVINO, BRAD ANDERSON

Σχέδιο Eξωφύλλου RICK LEONARDI

Ιανουάριος 2009
Σελίδες: 128, Έγχρωμο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου