Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΘΟΡΓΚΑΛ #6: Η Πτώση του Μπρέκ-Ζαρίθ

Η απίστευτη μοίρα ενός παιδιού των άστρων

Στον απέραντο παγωμένο Βορρά, σ'αυτή τη χώρα των μύθων και των θρύλων, κάποιοι σκληροτράχηλοι Βίκινγκς πολεμιστές ανακαλύπτουν ένα παιδί μέσα σε μια διαστημική άτρακτο. Ο Λέιφ Χάραλντσον το υιοθετεί και του δίνει το όνομα Θόργκαλ Έγκιρσον, δηλαδή γιος του Θορ, θεού του κεραυνού και του Έγκιρ, θεού της θάλασσας. Μεγαλώνοντας, ο Θόργκαλ γίνεται δυνατός, θαρραλέος και δίκαιος. Προσδοκά να δημιουργήσει οικογένεια με την Ααρίσια, την κόρη του βασιλιά των Βίκινγκς. Όμως, η αγάπη του για ελευθερία δεν αρέσει στους θεούς, που τον ρίχνουν απο δοκιμασία σε δοκιμασία, αναγκάζοντάς τον ν'αντιμετωπίσει σκληρούς κι αιμοδιψείς εχθρούς.

Σε αυτό το 6ο τεύχος της σειράς, και 11ο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ θα ολοκληρωθεί η συναρπαστική ιστορία που ξεκίνησε απο το τεύχος 4 (Η Μαύρη Γαλέρα), και συνεχίστηκε στο τεύχος 5 (Πέρα απο τις Σκιές).
ΘΟΡΓΚΑΛ #4 : Η Μαύρη Γαλέρα
ΘΟΡΓΚΑΛ #5 : Πέρα απο τις Σκιές


Βρισκόμαστε στο Μπρέκ-Ζαρίθ, ένα βασίλειο το οποίο διοικεί ολοκληρωτικά ο Σάρνταρ ο ισχυρός, ένας διεφθαρμένος και απάνθρωπος μονάρχης απο το κάστρο του που στέκει στην άκρη ενός ψηλού γκρεμού. Εκεί, κρατείται φυλακισμένη η Ααρίσια με το γιο της το Γιόλαν, τον οποίο ο Θόργκαλ δεν έχει αντικρύσει ακόμα. Ο Γιόλαν διαθέτει παράξενες πνευματικές δυνάμεις, τις οποίες ο Σάρνταρ προσπαθεί να ελέγξει προς όφελός του. Την ίδια στιγμή, ο Γκάλαθορν, νόμιμος διάδοχος του θρόνου του Μπρέκ-Ζαρίθ ταξιδεύει προς το βασίλειο με τους Βίκινγκς συμμάχους του, υπο την αρχηγία του Γιορούντ του Ταύρου, για να καταλάβει με τη βία αυτό που δικαιωματικά του ανήκει. Όμως και ο Θόργκαλ είναι πολύ κοντά, και θα προσπαθήσει να εισχωρήσει μόνος του στο κάστρο για να σώσει τη γυναίκα του και το γιό του. 

Ο Σάρνταρ όμως είναι πληροφορημένος για όλους αυτούς τους κινδύνους που τον απειλούν, και θα θέσει σε λειτουργία το υποχθόνιο σχέδιό του για να γλιτώσει τον εαυτό του και το πολυτιμότερο απόκτημά του απο τη διαφαινόμενη καταστροφή - Την πτώση του Μπρέκ-Ζαρίθ.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου