Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ultimate Spider-Man: Ultimatum: Παράπλευρες Απώλειες

To μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του Ultimate σύμπαντος των υπερηρώων της Marvel ξεκίνησε! Μετά το θάνατο των παιδιών του, ο Μαγκνέτο κηρύσσει πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας. Στόχος του είναι ολόκληρος ο πλανήτης και όποιοι υπερήρωες τολμήσουν να του αντισταθούν. Η Νέα Υόρκη δέχεται το μεγαλύτερο χτύπημα, καθώς ένα τεράστιο παλλιροιακό κύμα καταστρέφει σχεδόν τη μισή πόλη. Μέσα σε αυτό το σκηνικό καταστροφής, ένας ήρωας θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος να κάνει το καθήκον του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σπάιντερ-Μαν ή αλλιώς Πήτερ Πάρκερ.

Ο Πήτερ περιπλανιέται στην κατεστραμμένη πόλη προσπαθώντας να βοηθήσει τους επιζώντες και παράλληλα να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής. Τίποτα δεν τον είχε προετοιμάσει για όσα πρόκειται να ζήσει αυτό το εφιαλτικό βράδυ, που θα αλλάξει για πάντα το μύθο του διάσημου ήρωα. Το "Ultimate Spider-Man: Ultimatum" μας καλεί να ακολουθήσουμε τον Σπάιντερ-Μαν σε έναν κόσμο όπου τίποτε δεν είναι πια το ίδιο...

Οι Βrian Michael Bendis και Stuart Immonen μας μεταφέρουν στο κέντρο της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσουμε μια από τις πιο καθοριστικές περιπέτειες στα χρονικά του Ultimate Universe της Marvel!


Συγγραφέας:Bendis Brian Michael
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 160
Ημερομηνία Εκδοσης: 14/12/2010

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου