Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Winx: Οι Πρώτες τους Περιπέτειες

Γεια! Είμαστε οι Winx. Ως τα 16 μας ήμασταν πέντε συνηθισμένα κορίτσια και ζούσαμε με τους δικούς μας η καθεμιά στον πλανήτη της. Α, ναι: και δεν είχαμε ιδέα η μια για την ύπαρξη της άλλης!
Τα πάντα άλλαξαν όταν μάθαμε ότι η Μαγεία πραγματικά υπάρχει και ότι η καθεμιά μας κατέχει μια ιδιαίτερη μαγική δύναμη, που θα μπορούσε να την κάνει μια πραγματική Νεράιδα! Έτσι βρεθήκαμε να σπουδάζουμε μαζί στο Αλφέα, το Σχολείο για Νεράιδες, που βρίσκεται στη Μαγική Διάσταση του Μάτζιξ... κι αυτή ήταν η αρχή μιας υπέροχης, μαγικής φιλίας!

Οι Νεράιδες Winx είναι οι αγαπημένες των κοριτσιών όλου του κόσμου από το 2003, οπότε και γεννήθηκαν στη φαντασία του Ιταλού δημιουργού Iginio Straffi. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι οι ηρωίδες σε κόμιξ, καρτούν, ταινίες, παιχνίδια, CD και DVDs - πάντα με την ίδια επιτυχία.
Η ιστορία παρακολουθεί μια παρέα κοριτσιών με μαγικές δυνάμεις, που φτάνουν από διαφορετικούς κόσμους στη Μαγική Διάσταση προκειμένου να εκπαιδευτούν για να γίνουν πραγματικές Νεράιδες. Στην προσπάθειά τους να προστατέψουν τον κόσμο, οι Winx έρχονται αντιμέτωπες με τρομακτικά πλάσματα, μοχθηρούς ανθρώπους και αλλόκοσμα φαινόμενα. Παράλληλα λύνουν μυστήρια και αποκτούν νέες δυνάμεις, που τις φέρνουν πιο κοντά στο στόχο τους: να γίνουν ολοκληρωμένες Νεράιδες. Και φυσικά, όπως όλες οι έφηβες, έχουν τα δικά τους μικρά μυστικά και τα πρώτα καρδιοχτύπια, που πασπαλίζουν με νεραϊδόσκονη τα όνειρά τους... αλλά και τα όνειρα των εκατομμυρίων κοριτσιών που τις έχουν αγαπήσει!

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΟΜΙΞ ΤΩΝ WINX ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΚΔΟΣΗ!



Συγγραφέας:Straffi Iginio
Μετάφραση: Νάντη Κάπου
Σχήμα: 21 x 29,5
Σελίδες: 96
Ημερομηνία Εκδοσης: 26/1/2011

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου