Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

Μετά τον προπέρσινο πάταγο που προκάλεσε το αριστούργημα ΟΙ 3 ΑΠΕΘΑΝΤΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ και την περσινή ανυπολόγιστη επιτυχία του μνημειώδους comic ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΗΤΩΝ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΩΝ, ο Τιτάνας της 9ης Τέχνης,Γαβριήλ Τομπαλίδης, επιστρέφει με το τρίτο (και τελευταίο – or… is it?) μέρος της τριλογίας, η οποία έχει ήδη συνταράξει ολοκληρωτικά την ελληνική (ενδεχομένως και τη διεθνή) σκηνή των comics!

Μεγαλειώδες σενάριο, υποδειγματικό σκίτσο, μαγικό storytelling, και ότι άλλο μπορεί να αναζητήσει από ένα comic, ο σοβαρός, συνειδητοποιημένος αναγνώστης της εποχής μας.

Το graphic novel ΤΟ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ δεν θα αλλάξει τα comics όπως τα ξέρατε, αλλά είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ότι (νομίζατε πως) ξέρατε για τα comics!


“H στρουκτουραλιστική ζύμωση των τελευταίων περίπου 130 χρόνων, μας οδηγεί ακριβώς εδώ, στο comic που αδημονείτε να διαβάσετε. Το τέλος μιας τριλογίας, το οποίο περιέχει έναν ποιητικά δομημένο συνδυασμό δεκάδων pop icons και στοιχείων, που θα σας γυρίσει τα μάτια ανάποδα.”

Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης
Δημιουργός comics


Σενάριο – Σχέδιο: Γαβριήλ Τομπαλίδης
16 σελ.
Α/Μ
Σε περιορισμένη έκδοση 200 αντιτύπων
Comicdom Con Athens 2012 Exclusive!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου