Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

The Forest

Ο Κούνελος είναι ένας…. κούνελος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Oasis και εμπνευστής του ονόματος του συγκροτήματος. Η επιτυχημένη όμως του πορεία ως μουσικός, δεν τον εμπόδισε να στραφεί και σε άλλες μορφές τέχνης. Και έγινε δημιουργός κόμικς. Ή, τέλος πάντων, έτσι νομίζει…

Το The Forest καταγράφει την αλλόκοτη πορεία του Κούνελου ως comic artist. Στις σελίδες του άλμπουμ θα διαβάσετε τα strips που δημιουργεί ο Κούνελος και θα πάρετε μια καλή γεύση των όσων συμβαίνουν στα παρασκήνια της δημιουργίας τους. Κάποιες φορές η λογική και η συνέπεια χάνονται στο υπόγειο του σπιτιού του (το οποίο ίσως να είναι μια διαγαλαξιακή πύλη ίσως και όχι) αλλά αυτό τελικά έχει μικρή σημασία. Εξάλλου, στις εκτενείς και απόλυτα «χρήσιμες» οδηγίες που παρέχει ο δημιουργός για το πώς να φτιάξετε το δικό σας strip η λογική συνέχεια (ή continuity ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε) μικρή σημασία έχει στα ελάχιστα καρέ που το απαρτίζουν. Αυτό που μετρά είναι το «γκαγκ». Ή μήπως όχι;

Γεμάτο ιδιόρρυθμο και εγκεφαλικό χιούμορ, με συνεχείς αναφορές στην «ποπ κουλτούρα» και μ’έναν «στρατό» από ζώα να ανταγωνίζονται για μια θέση στις σελίδες του, το The Forest αποτελεί ένα από τα πιο παράξενα comic strip που, ενδεχομένως, θα διαβάσετε.

Για τολμηρούς αναγνώστες…


To The Forest του Σπύρου Ευάγγελου Αρμένη δημοσιεύονταν ως web comic στην ιστοσελίδα comicdom.gr από το 2004 έως τα μέσα του 2007. Η Ένατη Διάσταση συγκέντρωσε μέρος αυτών των strips και σας τα παρουσιάζει ανανεωμένα, επανατοποθετημένα και επανασχεδιασμένα, με πολύ καινούργιο αδημοσίευτο υλικό.



Όσοι παρακολουθείτε την ελληνική σκηνή κόμικς οπωσδήποτε κάπου θα έχετε συναντήσει το όνομα του ΣΕΑ. Το The Forest είναι ένα από τα παλιότερα ελληνικά web comics (και όχι μόνο)με πάνω από 300 αναρτήσεις. Η παρούσα έντυπη έκδοση φιλοδοξεί να αναδείξει νέες διαστάσεις της συγκεκριμένης δουλειάς και να τη συστήσει και σ'ένα μη διαδυκτιακό κοινό. Και για να κάνουμε τα πράγματα ακόμη πιο ενδιαφέροντα σας ενημερώνουμε πως οι 30 πρώτοι που θα αγοράσουν το The Forest θα πάρουν δώρο ένα 8σέλιδο mini comic διά χειρός Κούνελου με τον λιτό τίτλο: United Nations of the Superpowered Extremists of the European Forest Committees.

Σχέδιο-Σενάριο:
Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης
1η Έκδοση: Μάρτιος 2012
Είδος: comic strip/σουρεαλιστικό χιούμορ
Διαστάσεις: 16x9
Αριθμός σελίδων: 80 / Ασπρόμαυρο
ISBN: 978-960-99851-1-6

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου