Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΚΡΑ ΟΝΕΙΡΑ

Στις απαρχές του χρόνου, την εποχή όπου η μαγεία δεν ξεχώριζε από την επιστήμη και το υπερφυσικό συμβάδιζε με το πραγματικό, μοναχικοί πολεμιστές και βάρβαρες πολεμίστριες διέσχιζαν μια γη που έκρυβε μυριάδες θησαυρούς και ακόμη περισσότερους κινδύνους. Η αχανής εκείνη γη ήταν ο κόσμος πριν από τον Kόσμο και αυτή ήταν η Εποχή του Ατσαλιού.

Ο Δημήτρης Λαγός συνεχίζει να δημιουργεί φανταστικούς κόσμους και επιμένει-σχεδόν πεισματικά- να παραμένει στον χώρο αφήγησης ιστοριών ξίφους και μαγείας. Με σχεδιαστική γραμμή που παραπέμπει σε «άλλες εποχές», με λεπτομερές ατμοσφαιρικό σχέδιο και πολύ μεράκι, αποδίδει έναν άτυπο φόρο τιμής στα «βάρβαρα» κόμικς που αγαπήσαμε και κλείνει το μάτι στους υποψιασμένους αναγνώστες του είδους.

Η βάρβαρη ηρωίδα Λάνα «στοιχειώνει» τη φαντασία του δημιουργού από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και έχει παρουσιαστεί σε πολλές αυτοχρηματοδοτούμενες εκδόσεις και συλλογές. Η Ένατη Διάσταση, στη νέα της συνεργασία με τον Δημήτρη Λαγό, παρουσιάζει μια μεγάλη περιπέτεια της Λάνα ε μια καλαίσθητη έκδοση για τους φίλους του sword and sorcery που επιμένουν «παραδοσιακά».




1η Έκδοση: Νοέμβριος 2014
Συγγραφέας ΛΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σχεδιαστής ΛΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 48 / Ασπρόμαυρο
ISBN: 978-618-5115-01-2

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου