Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ELRIC ΧΑΜΕΝΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΜΟΣ 4

Το Πολυσύµπαν εκτείνεται προς όλα τα µήκη του χώρου αλλά και του χρόνου, ένα σύνολο από άπειρες παράλληλες διαστάσεις που συνυπάρχουν ταυτόχρονα. Και σε όλες αυτές, ο Αιώνιος Πρόµαχος µε τις διαφορετικές του µορφές αναλαµβάνει το δύσκολο καθήκον της διατήρησης της εύθραυστης ισορροπίας ανάµεσα στο Χάος και την Τάξη.

Ο Έλρικ του Μελνιµπονέ, Βασιλιάς µιας ερειπωµένης χώρας και Άρχοντας µιας αποδεκατισµένης φυλής που κάποτε διαφέντευε τον κόσµο. Κοντά στο τέλος του χιλιετούς του ονείρου, ο Έλρικ κραδαίνοντας την Καταιγίδα, ένα σπαθί που κλέβει την ψυχή των θυµάτων του, µάταια αναζητά το τέλος της αποστολής του.

Κόραµ Γιέλεν Άιρσεϊ, είναι το όνοµα του µοναχικού Πρίγκιπα του Πορφυρού Μανδύα, που όταν επιστρέφει στην πατρίδα του από την Τάνελορν, ελπίζει επιτέλους στον θάνατο, έχοντας χάσει όσα αγαπούσε κάποτε στον θνητό κόσµο. Όµως υπάρχουν ακόµη µάχες να κερδισθούν µέχρι την τελική εξιλέωση...

Ο Ντόριαν Χώκµουν, ∆ούκας της Κελν, ζει πια µια ήσυχη ζωή µε την οικογένειά του, έχοντας αποσυρθεί ύστερα από την απελευθέρωση της Λόντρα και την νίκη του επί των Φυλών των Κτηνών. Τα συνταρακτικά νέα που θα λάβει όµως, θα τον οδηγήσουν σύντοµα ξανά στην ενεργό δράση.


Στο τέταρτο µέρος σειράς, «Έλρικ: Χαµένη Ισορροπία», οι 3 αιώνιοι Πρόµαχοι της Ισορροπίας, Έλρικ του Μελνιµπονέ, Κόραµ Γιέλεν Άιρσεϊ και Ντόριαν Χώκµουν συναντιούνται στην ίδια διάσταση, για να σώσουν την Ισορροπία και την Τάνελορν. Με ανέκδοτα προσχέδια και τέχνη, νέα εξώφυλλα και αναθεωρηµένη αρθογραφία, σε µια συλλεκτική περιορισµένη έκδοση., ο τέταρτος τόµος της σειράς κυκλοφορεί σε επιλεγµένα καταστήµατα.



ΚΡΙΤΙΚΕΣ:

Ο σεναριογράφος Chris Robertson κατάφερε να αποδώσει τον Έλρικ σε µια πραγµατικά επική κλίµακα.

− PΟP MATTERS

Μια τροµερή, απολαυστική απόδοση από τους δηµιουργούς σε µια ιδιαίτερα πολυσύνθετη ιστορία.

− WATCH PLAY READ Απίστευτα ευφάνταστο! Με µάχες να µαίνονται, τους χαρακτήρες να ταξιδεύουν από το ένα σύµπαν στο άλλο και αιώνες ιστορίας να ξεδιπλώνονται, η Χαµένη Ισορροπία, είναι ένα κόµικ που πρέπει να εξερευνήσετε!

− BROKEN FRONTIER



Σενάριο − Απόδοση σε Κόµικς: Chris Robertson
Σχέδιο: Francesco Biagini
Eπίλογος: Νeil Gaiman
Είδος: Κόµικς: Eπική Φαντασία Συχνότητα: Εξαµηνιαία
Μέγεθος: 17 Χ 24 cm
52 Έγχρωµες Σελίδες
ISBN: 978−618−80572−9−6

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου