Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Ο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΗΣ

Ο Τετρακοσάρης είναι μια ιδιαίτερη ελληνική δημιουργία. Σε σενάριο Νίκου Δημ. Νικολαΐδη και σχέδιο Κώστα Φραγκιαδάκη, αποτυπώνει την ελληνική κρίση και καθημερινότητα με μοναδικό τρόπο.

Ο Αγησίλαος Λάμψας είναι ένας ακόμη Έλληνας, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Δεν είναι αντιήρωας, τουλάχιστον όχι παραπάνω απ' όσο ο οποιοσδήποτε, που λόγω κρίσης αντιμετωπίζει τα όρια του και τους ηθικούς του φραγμούς και καλείται να εξερευνήσει τα όρια της αξιοπρέπειας.

Με τα λόγια του ίδιου του συγγραφέα, Νίκου Δημ. Νικολαΐδη: ΄΄Κάναμε άραγε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να προασπίσουμε την τιμή και την αξιοπρέπειά μας, ή αφεθήκαμε να μας καταπιεί το άγχος της επιβίωσης, με κάθε πιθανό τίμημα ; Ένας κόσμος σιγουριάς και μάλλον επίπλαστης ευημερίας, όπως τον γνωρίσαμε παλαιότερα, έχει υποχωρήσει ανεπιστρεπτί στο απόλυτο σκοτάδι, παραχωρώντας τη θέση του στην ανασφάλεια και την αγωνία για το αβέβαιο μέλλον. Και είναι μοιραίο, στους κρίσιμους τωρινούς καιρούς, ο καθένας, να διαλέξει το δρόμο που θα ακολουθήσει. Όπως ακριβώς και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας΄΄...



Το graphic novel ΄΄ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΗΣ΄΄ , κατευθείαν από τις σελίδες του Μπλεκ σε μια επετειακή πολυτελή ασπρόμαυρη έκδοση, θα κυκλοφορήσει από τις 15 Μαρτίου, ένθετο στο Μπλεκ τεύχος Νο 28!

Από τα τέλη Απριλίου θα κυκλοφορήσει και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, ενώ θα πωλείται και στο eshop του www.ccpublic.gr.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου