Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Η Τσαλακωμένη Ουρά

«Φυσικά θα ήταν τεράστια έκπληξη για μένα να δω τον Ωγκύστ… Έχει να περάσει περί τα 80 χρόνια από ’δώ. Και άσε που είναι και νεκρός τα τελευταία 32.» Μ’αυτά τα παράξενα λόγια, η μυστηριώδης κυρία υποδέχθηκε την έκπληκτη Ρω…


Ο Σταύρος Κιουτσιούκης διακρίνεται για το έξυπνο και πολύ ιδιαίτερο χιούμορ του. Ως δημιουργός κόμικς έχει γράψει και εικονογραφήσει κάποια πολύ όμορφα και αστεία άλμπουμ.


Η Έφη Θεοδωροπούλου διαθέτει μια πολύ όμορφη σχεδιαστική γραμμή που δανείζεται κάτι από το ύφος και τις ρευστές μορφές των εναλλακτικών bandes dessinées και αυτό είναι το πρώτο της κόμικ «μεγάλου μήκους».


Οι δυο τους αφηγούνται μια παραμυθένια και όμορφα εικονογραφημένη ιστορία όπου ο χρόνος και ο έρωτας βυθίζονται στο απαλό τρίχωμα μιας τσαλακωμένης ουράς. Η Ένατη Διάσταση, πιστή στην εκδοτική της παράδοση, συνεργάζεται, για μια ακόμη φορά, με τον Σταύρο Κιουτσιούκη, δίνει, για μια ακόμη φορά, εκδοτικό βήμα σε μία ταλαντούχο και νεοεμφανιζόμενη δημιουργό και παρουσιάζει, για μια ακόμη φορά, ένα παράξενο κόμικ άλμπουμ.



Σενάριο: Σταύρος Κιουτσιούκης
Σχέδιο: Έφη Θεοδωροπούλου
1η Έκδοση: Απρίλιος 2016
Είδος: Φαντασία/Χιούμορ
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 48 / Ασπρόμαυρο
ISBN: 978-618-5115-11-1

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου