Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Batman: Αποστολή Αυτοκτονίας

Είναι ο μόνος που "έσπασε" τον Μπάτμαν. Διοικεί το νησί-φυλακή στο οποίο κάποτε ήταν ένας κρατούμενος με σιδερένια πυγμή. Είναι ο Μπέιν κι έχει κάτι -ή κάποιον- που ο Μπάτμαν χρειάζεται. Και ο Μπάτμαν θα ρισκάρει τα πάντα σε μια ριψοκίνδυνη αποστολή για να το αποκτήσει.
Για να μπει όμως στο οχυρό του υπερεγκληματία, ο Σκοτεινός Ιππότης θα πρέπει να συστήσει τη δική του ομάδα εγκληματιών. Από τα άδυτα του Ασυλου Αρκαμ, θα συγκεντρώσει μια επίλεκτη ομάδα από τους πιο τρελούς, θανάσιμους και επικίνδυνους εγκληματίες - και ανάμεσά τους την Κάτγουμαν, τη μόνη γυναίκα στον κόσμο που τον γνωρίζει τόσο καλά, παρότι έχει βάψει με αίμα τα χέρια της.
Η ομάδα του Μπάτμαν ακροβατεί σε ένα σχοινί. Και καθώς η λαγνεία, η τρέλα, ο εθισμός και η προδοσία θα δοκιμάσουν τα μέλη της, δε θα μπορέσουν να βγουν όλοι από το Οχυρό του Μπέιν σώοι και αβλαβείς...
Οι TOM KING (THE OMEGA MEN) και οι διάσημοι εικονογράφοι MIKEL JANÍN (GRAYSON) και MITCH GERADS (SHERIFF OF BABYLON) συνεχίζουν την επική ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη με ένα ακόμα συναρπαστικό κεφάλαιο!

Συγγραφέας: King Tom
Μετάφραση: Χρήστος Κανελλόπουλος
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 160
ISBN: 978-960-623-049-3
Ημερομηνία Εκδοσης: 23/4/2018

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου