Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ματωμένο γαλάζιο

Μετά από μία μακρόχρονη διαμονή στο εξωτερικό, ένας Έλληνας δημοσιογράφος επιστρέφει από νοσταλγία στην Ελλάδα. Παρά τις ελπίδες του και την αισιόδοξή του στάση σύντομα συνειδητοποιεί ότι όλα έχουν μείνει όπως τα άφησε, αλλά και όλα έχουν αλλάξει.

Η επιστροφή του τον φέρνει αντιμέτωπο με 3 θανάτους: τον θάνατο των προσδοκιών, τον θάνατο του έρωτα και τον θάνατο ενός αγαπημένου του προσώπου.

Τι πρέπει να κάνει; Ποια θα ήταν η δική μας στάση σε μία τέτοια κατάσταση; Ποια πρέπει να είναι η στάση μας για μία καλύτερη Ελλάδα... για έναν καλύτερο κόσμο;

To "Ματωμένο Γαλάζιο" είναι το πρώτο ελληνόφωνο concept album (μουσική ιστορία) που κυκλοφορεί ως κόμικ και συνοδεύεται από ένα download sticker με το οποίο ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει όλα τα τραγούδια και τους διαλόγους που συνθέτουν την ιστορία.

Πρόκειται για έναν έξυπνο και πρωτοποριακό φορέα ήχου και εικόνας, ένα μουσικό και εικαστικό έργο τέχνης. Η μουσική του άλμπουμ έχοντας ως βάση της το ποπ-ροκ φλερτάρει ενίοτε με τις θεατρικές πρόζες, τον γαλλικό ήχο των καμπαρέ του μεσοπολέμου αλλά και το heavy metal ενώ τα σκοτεινά ασπρόμαυρα σκίτσα που αφηγούνται οπτικά την ιστορία σχεδίασε ο Δημήτρης Παπαδής.

Ferruccelli
εικονογράφηση: Δημήτρης Παπαδής
Sportbook, 2019
48 σελ.
ISBN 978-618-5316-37-2

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου