Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ο ανάξιος Thor

«ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΔΥΜΑΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ. ΑΣ’ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ».

ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟΥ και με κάποιον άλλο να κραδαίνει τώρα τη δύναμη του Θορ, η aπεγνωσμένη προσπάθεια του Γιου του Όντιν να επανακτήσει την αξία του τον φέρνει στην άκρη του σύμπαντος, όπου έμαθε για την ύπαρξη ενός μυστηριώδους άλλου Μιόλνιρ! Αυτό το απόλυτο όπλο, το απομεινάρι ενός νεκρού σύμπαντος, είναι το κλειδί για την εξιλέωσή του. Ωστόσο κάποιοι από τους μεγαλύτερους εγκληματίες του Σύμπαντος της Marvel αδημονούν να το πάρουν στα χέρια τους, μεταξύ των οποίων ο Συλλέκτης και ο Θάνος! Και όταν το βασίλειο της Παλαιάς Άσγκαρντ εξαφανίζεται, μπορεί να χαθούν τα πάντα. Την ύστατη στιγμή τα καλά νέα από τον Μπέτα Ρέι Μπιλ αναπτερώνουν τις ελπίδες! Ο Γιος του Όντιν έχει καινούρια εμφάνιση και κατοικίδιο.

Μπορεί, όμως, να διεκδικήσει ξανά την τιμή του;

Ή η δύναμη του κεραυνού θα τεθεί στην υπηρεσία του Κακού;

Ας αρχίσει η μάχη για το σφυρί!

Μια συναρπαστική ιστορία του Θορ, σε σενάριο Jason Aaron και σχέδιο του καταπληκτικού Olivier Coipel, που σας φέρνει τον αγαπημένο σας Θεό του Κεραυνού όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτε!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ UNWORTHY THOR #1-5 – ΑΠΟ ΤΟΥΣ JASON AARON, OLIVIER COIPEL, KIM JACINTO, ESAD RIBIC, MATTHEW WILSON, MAT LOPES, MATT MILLA, PASCAL ALIXE, RUSSELL DAUTERMAN ΚΑΙ JAY DAVID RAMOS.


«Όταν ο Jason Aaron και ο Olivier Coipel ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητα γοητευτικό.»

-IGN.com

«Η αναζήτηση της εξιλέωσης ξεκινά, και παρόλο που ο Θορ είναι ανάξιος, η ιστορία είναι γεμάτη έντονη, ζωηρή δράση και εξαιρετική συγγραφή χαρακτήρων».

-AdventuresInPoorTaste.com



Συγγραφέας: Aaron Jason
Εκδότης: Οξύ / Marvel
ISBN: 9789604366088
Αριθμός Σελίδων: 112
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Έτος Έκδοσης: 2019
Συντελεστές: Olivier Coipel (Σχέδιο), Kim Jacinto (Σχέδιο), Matthew Wilson (Χρώματα)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου