Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

WONDER WOMAN ΚΑΙ JUSTICE LEAGUE DARK – Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

Πριν από πολλά χρόνια, η Εκάτη, η θεά της μαγείας, έκλεψε τις δυνάμεις από άλλες απόκρυφες οντότητες και τις έκρυψε σε πλάσματα της Γης που ονομάζονταν Μαγειοσημαδεμένοι. Τώρα, οι αρχικοί ιδιοκτήτες αυτών των δυνάμεων επέστρεψαν και η Εκάτη πρέπει να ξυπνήσει τους τωρινούς Μαγειοσημαδεμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Γουόντερ Γούμαν! Συμμαχώντας με την Τζάστις Λιγκ Νταρκ –που περιλαμβάνει τους Τζον Κόνσταντιν, Ζατάνα, Ντέντμαν, Σουάμπ Θινγκ και Ντετέκτιβ Τσιμπ– καθώς και με την πιο θανάσιμη εχθρό της, την Κίρκη, η Γουόντερ Γούμαν πρέπει να αποδεχτεί μια κληρονομιά που δεν ήξερε πως είχε και να κερδίσει τη μάχη… με κάθε κόστος.Μια επική περιπέτεια από τον best-selling συγγραφέα στη λίστα των New York Times, James Tynion IV, και καλλιτέχνες όπως οι Jesus Merino, Emanuela Lupacchino και Alvaro Martinez Bueno.

Η μαγική πλευρά του σύμπαντος της DC αλλάζει για πάντα και ο Tynion σίγουρα σε κάνει να αισθάνεσαι το βάρος των επιλογών που πρέπει να κάνουν οι ήρωες.
– COMICOSITY

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών: WONDER WOMAN AND JUSTICE LEAGUE DARK: THE WITCHING HOUR #1, WONDER WOMAN #56-57, JUSTICE LEAGUE DARK #4 και JUSTICE LEAGUE DARK AND WONDER WOMAN: THE WITCHING HOUR #1.

Δημιουργοί James Tynion IV
Ημερ. Έκδοσης Οκτώβριος 2020
Αριθμός Σελίδων 160
Διάσταση 16 X 25 εκ.
Χρώμα Έγχρωμο
ISBN 978-960-4367-23-8

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου