Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2009

Conan. Τα χρονικά ενός θρυλικού ήρωα No 4


"Κόναν ο Κατακτητής" και άλλα διηγήματα

Το τέταρτο μέρος της ανθολογίας των εικονογραφημένων περιπετειών του Κιμμέριου ήρωα που δημιούργησε ο Robert E. Howard μας ταξιδεύει σε μια ξεχασμένη εποχή, «όταν τα λαμπερά βασίλεια απλώθηκαν στη Γη σαν γαλάζιοι μανδύες κάτω απ' τα άστρα...»

Η κεντρική ιστορία του τόμου που κρατάτε στα χέρια σας έχει τίτλο «Κόναν ο Κατακτητής» και αποτελεί διασκευή ενός από τα πιο γνωστά έργα του Robert E. Howard. Η δεύτερη ιστορία έχει τίτλο «Το Μυστικό στον Ποταμό του Κρανίου» και περιγράφει την αναμέτρηση του Κόναν με έναν πανίσχυρο μάγο, ενώ η τρίτη, με τίτλο «Σιδερένιες Σκιές στο Σεληνόφως», διαδραματίζεται την εποχή που ο Κιμμέριος ήρωας αναγκάζεται να εγκαταλείψει τις επιδρομές στα σύνορα του Τουράν. Το βιβλίο αυτό ολοκληρώνεται με την ιστορία «Η Κατάρα της Θεάς-Γάτας», που μας προσφέρει μία ακόμα περιπέτεια του Κόναν ως αρχηγού των Ζουαγκίρ...

Οι Roy Thomas, Steve Buscema, Barry W. Smith και μια πλειάδα εκλεκτών δημιουργών του χώρου ζωντανεύουν τις περιπέτειες ενός από τους μεγαλύτερους ήρωες της σύγχρονης φανταστικής λογοτεχνίας.

Συγγραφέας: ΡΟΥ ΤΟΜΑΣ
Εκδοτικός Οίκος: ANUBIS
Σειρά: GRAPHIC NOVELS
Μετάφραση: ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
Σελίδες: 144
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτώβριος 2008
Διαστάσεις: 21Χ29,5

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου