Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2009

Conan. Τα χρονικά ενός θρυλικού ήρωα


"Μια μάγισσα θα γεννηθεί" και άλλα διηγήματα

"Μάθε, ω, Πρίγκιπα, ότι ανάμεσα στα χρόνια που οι ωκεανοί κατάπιαν την Ατλαντίδα και τις εξαίσιες πολιτείες και σε εκείνα που είδαν την άνοδο των γιων του Αρείου υπήρξε μια εποχή πέρα από κάθε φαντασία, όταν τα λαμπερά βασίλεια απλώθηκαν στη γη σαν γαλάζιοι μανδύες κάτω απ τα άστρα.

Η Νεμεδία, το Οφίρ, η Βρυθυνία, η Υπερβορεία, η Ζαμόρα με τις μαυρομάλλες γυναίκες... η Ζινγκάρα με τους ευγενείς πολεμιστές, το Κοθ, που συνόρευε με τα βοσκοτόπια του Σεμ, η Στυγία με τους σκοτεινούς της τάφους...


Αλλά το πιο περήφανο βασίλειο στον κόσμο ήταν η Ακουιλονία, βασίλισσα της ονειρεμένης Δύσης. Τότε ήρθε ο Κόναν ο Κιμμέριος, μαυρομάλλης, με βλέμμα σκοτεινό κι ένα σπαθί στο χέρι, κλέφτης, επιδρομέας, φονιάς, κάποτε αφάνταστα μελαγχολικός, άλλοτε αφάνταστα εύθυμος, για να συντρίψει τους διαμαντοστόλιστους θρόνους της γης κάτω απ’ τα σανδάλια του..."


Μια συλλεκτική έκδοση που περιλαμβάνει τρεις εικονογραφημένες περιπέτειες που βασίζονται στο έργο του R.E. Howard. Οι Roy Thomas και Steve Buscema, δημιουργοί των κλασικών πια σειρών "Conan the Barbarian" και "The Savage Sword of Conan", ζωντανεύουν τις περιπέτειες ενός από τους μεγαλύτερους ήρωες της σύγχρονης φανταστικής λογοτεχνίας.

Συγγραφέας: ΡΟΥ ΤΟΜΑΣ
Εκδοτικός Οίκος: ANUBIS
Σειρά: GRAPHIC NOVELS
Μετάφραση: ΣΚΡΙΤΖΟΒΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
Σελίδες: 144
Ημερομηνία Έκδοσης: 2006
Διαστάσεις: 21X29,5

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου