Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

32 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Το 2ο μέρος της περίφημης "Τετραλογίας του Τέρατος"

"Ο εφιάλτης αρχίζει και πάλι", σκέφτηκε ο Νάικ.

(για να μάθετε ποιός είναι ο Νάικ, και για μια σωστή εισαγωγή στην ιστορία, διαβάστε την παρουσίαση του 1ου μέρους "Ο Ύπνος του Τέρατος").

 Ο εφιάλτης αρχίζει και πάλι λοιπόν για τον Νάικ, τον ειδικό της μνήμης, που ψάχνει τα ίχνη των δύο "αδερφιών" του στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Και αρχίζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Με την έκρηξη μιας μίνι ατομικής βόμβας στα πόδια του, που δεν είναι άλλο απο μια πρόσκληση σε μία καλλιτεχνική εκδήλωση ενός πρωτοποριακού καλλιτέχνη ονόματι Jefferson Holeraw.

Όποιος όμως είναι καλός στους αναγραμματισμούς, αντιθέτως με τον ήρωά μας, θα έχει καταλάβει οτι ο Holeraw δεν είναι παρά μία άλλη όψη του Warhole, του σατανικού επιστήμονα που έχει θέσει ως σκοπό της ζωής του να εξολοθρεύσει τον ανθρώπινο πολιτισμό. Είναι τυχαίο οτι ο δόκτορας επανεμφανίζεται στη ζωή του Νάικ ακριβώς τη στιγμή που αυτός έχει να παραστεί στη μυστική σπηλιά της τοποθεσίας του Αετού,  όπου τον έχει προσκαλέσει η Λέιλα ? Είναι αλήθεια οτι ο Αμίρ είναι αιχμάλωτος του Σκοταδιστικού Τάγματος ? Και πότε τελικά είναι 32 Δεκέμβρη ?

Σενάριο : Enki Bilal
Σχέδιο :
Enki Bilal
Εκδόσεις : ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ (2003)
Μετάφραση : Δ.Καραγιάννης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου