Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΣΥΝΔΡΟΜΟ #4


Ζώντας τα πρώτα δέκα χρόνια της ζωής του σε ένα ορφανοτροφείο – κολαστήριο, όπου τα βασανιστήρια και οι βιασμοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας εφιαλτικής καθημερινότητας, ο Σταύρος προσπαθεί να αποκρύψει το γεγονός ότι όσο αφήνει την οργή του να ξεσπάσει, τόσο –με κάποιο μυστηριώδη τρόπο– αυξάνεται η σωματική δύναμή του.

Η αίσθηση της άγριας ηδονής που νιώθει μέσα από τη βία, σε συνδυασμό με τη δίψα του για εκδίκηση, θα απελευθερώσουν μια για πάντα το “τέρας” μέσα του. Χρόνια μετά, η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή θα έρθει μέσα από την εμφάνιση τριών ανθρώπων, που έχουν μια περίεργη πρόταση και μία ακόμη πιο περίεργη ιστορία…

Tο τέταρτο και τελευταίο τεύχος της σειράς ΣΥΝΔΡΟΜΟ, σε σενάριο Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και σχέδιο Αλέξιας Οθωναίου, είναι ένα απρόβλεπτο –για τα ελληνικά δεδομένα– comic, που μπλέκει το ρεαλιστικό με το μεταφυσικό, με γρήγορη, σύγχρονη αφήγηση και εξαιρετικά δυνατές εικόνες που σίγουρα θα σας καθηλώσουν.


Φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες στο pin-up gallery του τεύχους, οι Δήμητρα Αδαμοπούλου, Δημήτρης Κάσδαγλης, Κώστας Κυριακάκης και Γιάννης Ρουμπούλιας.

Κυκλοφορεί από την Comicdom Press στις 8 Απριλίου, στο Comicdom Con Athens 2011!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου