Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Το έπος των ανελέητων παλιοτόμαρων

Έφτασε η ώρα, true believer, να βρεθείς και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο με το διεστραμμένο μυαλό και τη νοσηρή φαντασία του τιτάνα της 9ης Τέχνης, Γαβριήλ Τομπαλίδη!

Αν εντυπωσιάστηκες, πέρυσι, από το αριστούργημα ΟΙ 3 ΑΠΕΘΑΝΤΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ετοιμάσου να βιώσεις τη μοναδική εμπειρία της ανάγνωσης του συγκλονιστικού νέου πονήματος του μεγαλύτερου δημιουργού comics όλων των εποχών (ποιός Kirby και ποιός Eisner, τώρα!), στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του.

Το ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΗΤΩΝ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΩΝ θα αλλάξει τη ζωή σου, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για την Τέχνη και τον άνθρωπο, θα βελτιώσει την οικονομική σου κατάσταση και θα κάνει θαύματα στην ερωτική σου ζωή! Τίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά την έκδοση αυτού του comic! You heard it here first, pilgrim!

Ο Γαβριήλ Τομπαλίδης γεννήθηκε στον Πειραιά, πριν από παααααάρα πολλά χρόνια. Οι ανεξάντλητες γνώσεις του για τα comics και την Τέχνη της δημιουργίας τους μας κάνουν όλους να ντρεπόμαστε που ισχυριζόμαστε πως είμαστε σχετικοί με το αντικείμενο. Έχει δημιουργήσει εκατοντάδες comics, τα οποία, σε έναν ιδανικό κόσμο, θα κυκλοφορούσαν σε πολλαπλές εκδόσεις και θα ήταν best-sellers. Είναι πιθανότατα ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και όποιος τον γνωρίσει τον θεωρεί φίλο του. Οι φήμες ότι όλα αυτά είναι απλά ένα μέρος του σατανικού σχεδίου του να κατακτήσει το σύμπαν, είναι κακοήθεις υπερβολές του κιτρίνου Τύπου!

Το νέο μεγάλο έργο του, ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΗΤΩΝ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΩΝ, θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου, στο Comicdom Con Athens 2011, αποκλειστικά για το event και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, επειδή έτσι επιβάλλουν τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στο δημιουργό…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου