Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Λυκόφως

Με την πλούσια εικονογράφηση της Young Kim και τη σχολαστική επιμέλεια της Stephenie Meyer, το "Λυκόφως - Graphic Novel" ζωντανεύει σε αυτό το γοητευτικό νέο μέσο, χαρίζοντάς μας μια σπάνια επίγνωση του οράματος της συγγραφέως για το πρωτότυπο έργο.

"Ήταν απολαυστικό να δουλεύω σε αυτήν τη νέα διασκευή του "Λυκόφωτος". Η Young έχει κάνει εκπληκτική δουλειά μεταμορφώνοντας σε πανέμορφες εικόνες τις δικές μου λέξεις. Οι χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα είναι πολύ κοντά σε αυτό που φανταζόμουν όταν έγραφα τη σειρά βιβλίων".
(Stephenie Meyer)

Όταν η Ιζαμπέλλα Σουάν μετακομίζει στη μελαγχολική πόλη του Φορκς και γνωρίζει το μυστηριώδη, σαγηνευτικό Έντουαρντ Κάλεν, η ζωή της παίρνει μια συναρπαστική και τρομακτική τροπή. Με την πορσελάνινη επιδερμίδα του, τα χρυσά μάτια, τη μαγευτική φωνή και τα υπερφυσικά χαρίσματα, ο Έντουαρντ είναι συγχρόνως ακαταμάχητος και ανεξιχνίαστος. Μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να διατηρεί την πραγματική του ταυτότητα μυστική, όμως η Μπέλλα είναι αποφασισμένη να ξεσκεπάσει το σκοτεινό μυστικό του...

Πανέμορφα προσαρμοσμένο, το πρώτο μέρος του "Λυκόφωτος" σε μορφή Graphic Novel είναι απαραίτητο για τη βιβλιοθήκη κάθε συλλέκτη.

Stephenie Meyer
εικονογράφηση: Young Kim
Πλατύπους, 2010

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου