Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο Κλέφτης του Πάντοτε

Καλώς ήλθατε στο Σπίτι των Γιορτών !
Εδώ και χιλιάδες χρόνια, στο Σπίτι των Γιορτών ζεί ο κύριος Εώνας και υποδέχεται αμέτρητα παιδιά στην αγκαλιά του. Στο Σπίτι των Γιορτών τα θαύματα διαδέχονται το ένα το άλλο, οι λιχουδιές είναι άφθονες και οι τέσσερις εποχές γεννιούνται και πεθαίνουν μέσα σε μία μέρα, κάθε μέρα. Στο σπίτι αυτό, κάθε παιδική επιθυμία ικανοποιείται... μόνο που το τίμημα είναι... φρικτό.

Η ιστορία μας ξεκινάει όταν ο νεαρός Χάρβεϋ Σουίκ θα επισκεφτεί το παράξενο αυτό μέρος. Στην αρχή, θα ξεγελαστεί απο τις θαυματουργές απολαύσεις που προσφέρει, αλλά σταδιακά το παραδεισένιο πέπλο θα πέσει, αποκαλύπτοντας τα τρομακτικά πλάσματα που ζουν στις σκοτεινές γωνιές του σπιτιού, και τα πραγματικά σχέδια του κύριου Εώνα.

Ο Κλέφτης του Πάντοτε είναι ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του τρόμου και του φανταστικού. Η διασκευή της πρωτότυπης νουβέλας του πολυβραβευμένου Clive Barker σε graphic novel απο τους Kris Oprisko και Gabriel Hernandez έγινε με ιδιαίτερη προσοχή στο ύφος και το κοινό που απευθύνεται, απο μεγάλα παιδιά και εφήβους (κυρίως), έως ενήλικους που αρνούνται να μεγαλώσουν.

(Ο σχεδιασμός των χαρακτήρων βασίστηκε σε σχέδια του ίδιου του Clive Barker, ο οποίος παρεπιπτόντως σχεδιάζει και ζωγραφίζει πάρα πολύ καλά).



Συγγραφέας : Clive Barker
Διασκευή : Kris Oprisko
Σχεδιαστής : Gabriel Hernandez
Τίτλος : Ο Κλέφτης του Πάντοτε
Εκδόσεις : ΟΞΥ (2007)
Μετάφραση : Όλγα Κωστάκη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου