Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Starcraft: Γραμμή Πυρός, Τόμος 1

Μια πλειάδα γνωστών δημιουργών προσφέρουν τέσσερις ιστορίες στον κόσμο του πολυβραβευμένου computer game! Ο βίαιος και σκοτεινός κόσμος του StarCraft ζωντανεύει μέσα από αυτή τη μοναδική συλλογή συγκλονιστικών ιστοριών θάρρους, ανδρείας και προδοσίας.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ
Σε αυτήν την εισαγωγή στο σύμπαν του StarCraft, εξετάζεται αναλυτικά η κάθε μια από τις τρεις εμπόλεμες φυλές - οι γήινοι, οι πρότος και τα ζεργκ. Τα προσωπεία των πρωταγωνιστών σύντομα θα πέσουν και τα κίνητρα του καθενός θα αποκαλυφθούν μέσα στην ωμότητα της σύγκρουσης για την ολοκληρωτική επικράτηση.

Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΥΝΩΝ
Σε αυτήν την ιστορία από τον Richard Knaak, ο εγωισμός και η απληστία ενός από τους κορυφαίους χειριστές Θωρ, τον οδηγούν μαζί με τους δύο συντρόφους του σε μια σχεδόν αδύνατη ληστεία - κατά τη διάρκεια μιας εκκαθαριστικής επιχείρησης εναντίον των Ζεργκ. Για να αποκτήσουν τον αμύθητο αυτό θησαυρό, όμως, θα πρέπει να πληρώσουν μεγάλο τίμημα!

ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΟΠΛΟ
Ένα εξάχρονο αγόρι με παραψυχικές δυνάμεις, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σύγκρουσης μεταξύ των γήινων μιας αποικίας εξόρυξης αερίου βεσπήν και των ζεργκ. Η ένταση κλιμακώνεται και τόσο οι πεζοναύτες, όσο και οι άποικοι, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα σώσουν το μικρό αγόρι θυσιάζοντας τις ζωές τους... ή αν θα το χρησιμοποιήσουν ενάντια στους ανελέητους εισβολείς...

ΒΑΡΥ ΑΡΜΑ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Σε αυτήν την ιστορία, ένας νεαρός χειριστής βάικινγκ βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πρώην δάσκαλό του - καθώς οι ζωές των ανθρώπων μιας ολόκληρης αποικίας κρέμονται από μια κλωστή. Αρκεί η αυτοπεποίθηση κι η αποφασιστικότητα του νεαρού άσσου για να θριαμβεύσει, ή μήπως η εμπειρία που έχει αποκτηθεί με αίμα και ιδρώτα μέσα από πολλά χρόνια στα πεδία των μαχών, θα σημάνει το τέλος των ίδιων αλλά και ολόκληρης της αποικίας;

Σειρά:Starcraft: Γραμμή Πυρός, Βιβλίο 1
Συγγραφείς: Knaak Richard A., Josh Elder, Paul Benjamin, Shramek Dave, Furman Simon
Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος
Σχήμα: 12,5 x 19
Σελίδες: 168
Ημερομηνία Εκδοσης: 13/11/2008

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου