Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή, 1 Μαρτίου 2009

Warcraft: Θρύλοι, Τόμος 1

Τέσσερις συναρπαστικές ιστορίες από τον κόσμο του Warcraft, τις οποίες υπογράφουν οι δημιουργοί της best seller σειράς «The Sunwell Trilogy» καθώς και άλλοι δημοφιλείς συγγραφείς και εικονογράφοι.

Στην ιστορία «Οι Έκπτωτοι», ο Τραγκ Χάιμαουντεν, ο ηρωικός ταύρωνας που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Warcraft: Στη Σκιά των Πάγων, έρχεται ξανά στη ζωή... αυτή τη φορά ως νεκροζώντανος.
Στο «Ταξίδι», η άφιξη μιας ομάδας από τυχοδιώκτες διαταράσσει την ήρεμη ζωή ενός αγρότη, ο οποίος, τυφλωμένος από την προοπτική του πλούτου και της περιπέτειας, ξεκινάει ένα εφιαλτικό ταξίδι στο Αντορχαλ - μια πόλη την οποία έχει καταλάβει η Νεκροζώντανη Μάστιγα.
Στην τρίτη ιστορία, «Πώς να κάνετε φίλους», ο Λάζλο Γκρίντγουιτζετ είναι ένας γνώμος μηχανικός με ένα σπίτι γεμάτο άχρηστες εφευρέσεις και με το συνήθειο να λέει λάθος λόγια σε λάθος στιγμές... ώσπου ένα τεράστιο τρολ με καταστροφικές διαθέσεις εμφανίζεται στο χωριό του.
Η ανθολογία κλείνει με την ιστορία «Ένα τίμιο επάγγελμα» και τον κοσμοξακουσμένο οπλοποιό Νόρι Μαυροδάχτυλο, που πουλάει τα όπλα του σε οποιονδήποτε έχει αρκετό χρυσάφι. Αλλά όταν πουλάει ένα σπαθί στο διαβόητο ληστή και δολοφόνο Χάβοκ, ξεκινάει μια τραγική περιπέτεια που μόνο σε αιματοχυσία μπορεί να καταλήξει...

Σειρά:Warcraft: Θρύλοι, Βιβλίο 1
Συγγραφείς: Knaak Richard A., Jolley Dan, Lewter Troy, Wellman Mike
Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος
Σχήμα: 12,5 x 19
Σελίδες: 176
Ημερομηνία Εκδοσης: 15/10/2008

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου