Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Homeland - Πατρίδα

Η συναρπαστική μεταφορά σε κόμιξ του πρώτου βιβλίου της σειράς "The Dark Elf Trilogy" του R.A. Salvatore, η οποία περιγράφει τη γέννηση και την ενηλικίωση του μεγαλύτερου ήρωα των Forgotten Realms!
Στις δαιδαλώδεις στοές και τα επιβλητικά σπήλαια του υπεδάφους του Τόριλ ορθώνεται η Μεντζομπεράντζαν, πατρίδα των ντρόου, κυρίαρχης φυλής ενός κόσμου που δε γνώρισε ποτέ το φως του ήλιου. Διψασμένοι για δύναμη κι εξουσία, οι ντρόου δε διστάζουν να καταφύγουν στο έγκλημα και την προδοσία προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Σ΄ αυτό τον κόσμο γεννιέται ο Ντριτζτ, δευτερότοκος γιος του Οίκου των Ντο Έρντεν. Μεγαλώνοντας, ο νεαρός ντρόου θα τεθεί υπό την καθοδήγηση του πολεμιστή Ζακναφέιν και θα βρεθεί παγιδευμένος σ΄ ένα σκοτεινό παιχνίδι δόλου και προδοσίας, η έκβαση του οποίου μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ του απόλυτου θριάμβου και της ολοκληρωτικής καταστροφής...

H τεράστια απήχηση των βιβλίων του R.A. Salvatore με ήρωα τον Drizzt Do΄Urden δεν άφησε αδιάφορη τη βιομηχανία της ένατης τέχνης, που παραδοσιακά βρίσκεται πολύ κοντά στο χώρο του fantasy. H Devils Due Publishing ανέλαβε τη μεταφορά σε κόμιξ της περίφημης "The Dark Elf Trilogy", σε σενάριο του Andrew Dabb και σχέδιo του Tim Seeley. Από το πρώτο κιόλας τεύχος, η εικονογραφημένη εκδοχή του The Dark Elf Trilogy κέρδισε το ενδιαφέρον όχι μόνο των αναγνωστών fantasy, αλλά και των φίλων των κόμιξ, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και γνωρίζοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Σειρά:The Dark Elf Trilogy Graphic Novels, Βιβλίο 1
Συγγραφέας: Salvatore R. A.
Μετάφραση: Παναγιώτης Αρκουδέας
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 144
Ημερομηνία Εκδοσης: 9/7/2007

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου