Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

GIANT SIZE FASCISTS #2

H JEMMA PRESS παρουσιάζει το δεύτερο άλμπουμ της πολυσυζητημένης παρωδίας του ΚΩΝ Χρυσούλη,

GIANT SIZE FASCISTS #2 CONMIX EXTRAVAGANZA

Οι νέες περιπέτειες των αγαπημένων σας ΑΚΡΑΙΩΝ Ελλήνων κατέφθασαν!

Ο τόμος συλλέγει όλες τις δυσεύρετες ιστορίες των GIANT SIZE FASCISTS που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ τα έτη 2007-2008.

Περιλαμβάνει το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ έπος "Η Πτώση Του Γαλανόλευκου Πατρίδα"!

JEMMA PRESS


*Το εξώφυλλο είναι φόρος τιμής στο "Detective Comics #330" του Carmine Infantino

O Κων Χρυσούλης, σε συνεργασία με την Jemma Press, παρουσιάζουν τις πολυαναμενόμενες νέες περιπέτειες των αγαπημένων σας ακραίων ΥπερΕλλήνων!
Με διπλάσια ύλη (48 ολάκερες έγχρωμες σελίδες!) και πολύ έξτραν υλικόν, το «Giant-Size Fascists ConMix Extravaganza» συλλέγει όλα τα επεισόδια των προικισμένων με το Γονίδιο Ε φανατικών Ελλήνων, που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Γαλέρα από το 2007-8.
Μετά τις περιπέτειες τους στο βραβευμένο από το κοινό «Giant-Size Fascists», ως Καλύτερο Ελληνικό Comic στα Comicdom Awards του 2008, ο Γαλανόλευκος Πατρίδας, η Μπουμ-Μπουμ-Λίνα, ο Παλαμάς, ο Disco-Volos, o Μιναρόταυρος και όλοι οι υπόλοιποι Giant-Size Fascists επιστρέφουν στα Πάτρια Εδάφη έπειτα από την πολύχρονη εξορία τους στην Αστόρια!
Αντιμετωπίζουν την κομμουνιστική Κόκκινη Υπερλαίλαπαν, το Θωρηκτό Ποτέμκιν, τον Megalex και άλλους, ενώ με την βοήθεια νέων συμμάχων, όπως τον Χρυσούν Φοίνικα, κατατροπώνουν όλους τους αντεθνικούς εχθρούς της Πατρίδος!

Αγοράστε το τώρα δια να ενισχύσετε την Αντικομμουνιστικήν Επιτροπήν Λογοκρισίας και την Αγίαν Συνοδικήν Επιτροπήν Επί Των Αιρέσεων!


Έγραψαν για το Giant-Size Fascists:
« Όλα αλέθονται, λοιδορούνται και ισοπεδώνονται από το πενάκι του Κων, και σερβίρονται σαν γύρος τυλιγμένος με πίτα, βαριά για το στομάχι των ελληνόψυχων».
Αφροδίτη Πολίτη Η Ζωή Είναι Αλλού / Ελευθεροτυπία

« Ο άνθρωπος που έκανε κόμικς τις εθνικές μας νευρώσεις».
Νίκος Φωτάκης Big Fish / Το Πρώτο Θέμα

« Η πιο βαρβάτη ελληνορθόδοξη ομάδα υπερηρώων. Μια απολαυστική παρωδία με δεκάδες πολυεπίπεδες αναφορές και tributes».
Γίαννης Κουκουλάς Γαλέρα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου