Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Joker


"Δεν ήξερα ακόμα τις λεπτομέρειες, αλλά... ο Τζόκερ είχε πάρει εξιτήριο από το άσυλο του Αρκαμ..."

Αυτή η φράση αποτελεί τον πρόλογο σε μια συγκλονιστική ιστορία που μας καλεί να ταξιδέψουμε στον αλλόκοτο κόσμο του Τζόκερ... του βασιλιά των παρανοϊκών εγκληματιών του Γκόθαμ Σίτυ.

Ο μεγάλος εχθρός του Μπάτμαν παίρνει εξιτήριο από το φρενοκομείο και, παρά το πλατύ χαμόγελό του, δεν είναι καθόλου χαρούμενος. Όσο καιρό ήταν έγκλειστος, οι συνεργάτες του μοιράστηκαν και ξεπούλησαν την εγκληματική του αυτοκρατορία - πιστεύοντας πως δε θα τον ξαναέβλεπαν. Τώρα, όμως, ο Τζόκερ επιστρέφει και είναι αποφασισμένος να κάνει τους πάντες να υποφέρουν.

Κατά τη διάρκεια των περιπετειών του, ο γελαστός εγκληματίας θα βρει στο δρόμο του τον Πιγκουΐνο, τον Διπρόσωπο, τον Κροκ, τη Χάρλεϋ Κουίν, το Γρίφο και, φυσικά, το Σκοτεινό Ιππότη.

Μέσα από τα μάτια του Τζόννυ Φροστ, του πιστού αν και αφελούς υποτακτικού του Τζόκερ, αποκαλύπτεται μια ιστορία με αποχρώσεις φιλμ νουάρ, που μας μεταφέρει στα σκοτεινά σοκάκια του Γκόθαμ Σίτυ για να μας φέρει αντιμέτωπους με σκοτεινά μυστικά κι ένα φαύλο κύκλο εσφαλμένων επιλογών...

To «JOKER» κυκλοφόρησε απευθείας σε graphic novel και φέρει την υπογραφή του Brian Azarello, βραβευμένου συγγραφέα του "100 Bullets", με τη συνδρομή των Lee Bermejo, Mick Gray και Patricia Mulvihill.


Συγγραφέας: Azarello Brian

Μετάφραση: Σάββας Αργυρού

Σχήμα: 17 x 26

Σελίδες: 128
Κωδικός: ΕΒ-00-798
Ημερομηνία Εκδοσης: 12/11/2009


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου