Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Warcraft: Θρύλοι, Τόμος 5

Οι επικές περιπέτειες στον κόσμο του Warcraft συνεχίζονται στον τελευταίο τόμο της σειράς Warcraft: Θρύλοι... 

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Η πορεία της Ντράκα προς την καταξίωση φτάνει στην δραματική κορύφωσή της. Αυτό είναι το δεύτερο μέρος των περιπετειών της μητέρας του Θραλ, προτού αυτή φέρει στον κόσμο τον ήρωα των oρκ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΖΑΝ

Χωρίστηκαν μόλις ήρθαν στον κόσμο. Συναντήθηκαν μετά από αρκετά χρόνια για να απελευθερώσουν τη μητέρα τους από τα δεσμά της Μάστιγας... Και τώρα, πρέπει να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους, για να λυτρώσουν τον πατέρα τους... από τη σκοτεινή Καραζάν, όπου ο χρόνος κυλάει σε περίεργες ατραπούς...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Πριν από χιλιάδες χρόνια, δαίμονες της Φλεγόμενης Λεγεώνας επιβουλεύονταν την πόλη-κράτος του Ντάλαραν. Οι μάγοι ανακάλυψαν ότι κανείς δεν είχε ελπίδα απέναντί τους... έτσι δημιουργήθηκε ένα μυστικό τάγμα μάγων με σκοπό να αντιμετωπίσει τη δαιμονική απειλή.

ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΑ ΦΛΟΓΑ

Ο ενάρετος πάλαντιν Τόμας Τόμσον ήταν ένας αφοσιωμένος υπηρέτης του Φωτός και αμείλικτος κυνηγός των νεκροζώντανων. Τι μεσολάβησε, όμως, για να μετατραπεί ο πιστός αυτός υπέρμαχος του Φωτός στον μυστηριώδη Ακέφαλο Καβαλάρη και σε έναν εφιάλτη δίχως προηγούμενο για τους ζωντανούς...;

ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Η ιστορία αυτή αποκαλύπτει τους εφιάλτες του βασιλιά των νάνων, Μάγκνι Χαλκογένη, του πολέμαρχου των Ορκ, Θραλ και της μάγου, Τζάινα Πράουντμουρ. Όταν οι ήρωες αυτοί αντιμετωπίζουν τους πιο μύχιους φόβους τους, τότε μαθαίνουν την πραγματικότητα... ότι οι πιο επικίνδυνες μάχες διεξάγονται μέσα στο μυαλό τους! Μια ιστορία από τον Richard A. Knaak (Warcraft: Sunwell Trilogy και Warcraft: Στη σκιά του Ολέθρου) που αποκαλύπτει ακόμη περισσότερα για τους ήρωες του κόσμου του Warcraft.

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ COMPUTER GAME ΤΗΣ BLIZZARD



Συγγραφείς:Knaak Richard A., Golden Christie, Randolf Grace, Fredericksen Evelyn
Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος
Σχήμα: 12,5 x 19
Σελίδες: 208
Ημερομηνία Εκδοσης: 25/10/2010

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου