Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

100 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Την ώρα που γράφεται αυτό το post, το μπλογκ έχει φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του, τους 100 αναγνώστες.Κάτι τέτοιο φαινόταν ανέφικτο όταν πριν από τρία χρόνια περίπου ξεκινούσα αυτή την προσπάθεια. Χάρη σε εσάς όμως μετά από 856 αναρτήσεις (μέχρι στιγμής) ο στόχος αυτός επετεύχθη.
Όταν πήρα την απόφαση για πρώτη φορά να ξεκινήσω αυτή την προσπάθεια είχα ως σκοπό την ενημέρωση του ελληνικού αναγνωστικού κοινού σχετικά με τις κυκλοφορίες νέων κόμικς στη χώρα μας.Σίγουρα υπήρχαν και άλλα μπλογκ ή site, και στην πορεία προστέθηκαν και άλλα, που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν την ίδια, παρόμοια ή και ακόμα καλύτερη προσπάθεια.Πιστεύω πως όλοι μας βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι που μεγαλώνει αυτό που αποκαλούμε κόμικς(ή κόμιξ) στην Ελλάδα και ελληνική σκηνή κόμικς.
Κατά την γνώμη μου η εκδόσεις νέων κόμικς στην χώρα μας, καθώς και η μετάφραση ξενόγλωσσων τίτλων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.
Πότε όμως κανένας εκδοτικός οίκος ή δημιουργός κόμικς δεν μου έστειλαν κάποιο κόμικς για να το παρουσιάσω μέσα από το μπλογκ και πιστεύω πως δεν το κάνουν και με τα περισσότερα μπλόγκ του χώρου. Δύστυχος δεν έχω την οικονομική άνεση να αγοράζω όλα τα ελληνόφωνα κόμικς που κυκλοφορούν, γι αυτό ή παρουσίαση τους περιορίζεται στις πληροφορίες που δίνουν τα δελτία τύπου που εκδίδουν οι εκδοτικοί οίκοι.Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον αυτό να αλλάξει.
Αυτά είχα να σας πω σ'αυτό το ευχαριστήριο post.Να είστε όλοι καλά και να διαβάζεται όσο περισσότερα κόμικς μπορείτε.

Υ.Γ.1.Ψάχνουμε μόνιμα για νέους συντάκτες στο μπλογκ
Υ.Γ.2.Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Υ.Γ.3.Tα Σχόλια και e-mail σας είναι πάντα καλοδεχούμενα
Υ.Γ.4.Ελπίζω να σας άρεσε ή νέα εμφάνιση του μπλογκ
Υ.Γ.5.Στήλτε μας το banner σας για να το βάλουμε στο μπλογκ και βάλτε και εσείς το δικό μας στο μπλογκ σας
Υ.Γ.6.Πείτε στους φίλους σας για την comicoupoli.Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου