Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΤΟΜΟΣ Α

MARVEL ILLUSTRATED: ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΤΟΜΟΣ Α (ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ COMICDOM CON 2014, 4-6 AΠΡΙΛΙΟΥ)

Τα σπουδαιότερα Έπη του Τρωικού Κύκλου (Κύπρια Έπη, Αιθιοπίδα, Μικρά Ιλιάδα, Ιλίου Πέρσις και Νόστοι) συγκεντρώνονται για πρώτη φορά, με απόλυτο σεβασμό στα κλασικά κείμενα: τα γεγονότα πριν και μετά την Ομηρική Ιλιάδα από τον πολυβραβευμένο Roy Thomas και τον εξαιρετικό Miguel Angel Sepulveda γιατην σειρά κόμικς της Marvel, ΜARVEL Ιllustrated!

Όταν ο Πάρις, πρίγκηπας της Τροίας, διάλεξε σε ποια Θεά αξίζει το μήλο της Έριδος, δεν γνώριζε ότι η επιλογή του αυτή θα έφερνε μια μέρα την καταστροφή της πόλης του. Η αρπαγή (ή φυγή) της Ωραίας Ελένης, πυροδοτεί τη συγκέντρωση ενός Ελληνικού στόλου Χιλίων Πλοίων στην Αυλίδα, που διασχίζει το Αιγαίο με μόνο σκοπό την εκδίκηση, την πολιορκία και την άλωση της πόλης του Ιλίου.

Το Propaganda Channel και η Marvel παρουσιάζουν το πρώτο μέρος της μεταφοράς σε κόμικς των ένδοξων Επών του Τρωικού Κύκλου, σε σενάριο του βετεράνου δημιουργού Roy Thomas (the Amazing Spiderman, Χ-Μen, Avengers, Conan the Barbarian) και τέχνη του καταπληκτικού Miguel Angel Sepulveda (X-Men, Iλιάδα).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου