Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

SUPERMAN UNCHAINED ΤΕΥΧΟΣ 1

Ο Άνθρωπος από Ατσάλι επιστρέφει με μια νέα περιπέτεια που υπόσχεται να συναρπάσει όλους τους φανατικούς φίλους του και όχι μόνο! Η τελευταία μας συνάντηση με τον Σούπερμαν ήταν σχεδόν ένα χρόνο πριν, όταν κυκλοφόρησε το «Last Son», το οποίο υπέγραφαν τρεις διάσημοι δημιουργοί (Geoff Johns, Richard Donner, Adam Kubert).
Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το 2013 ήταν ένα σημαδιακό έτος για τον διάσημο ήρωα, γιατί είδαμε επίσης την επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη, μετά από επτά χρόνια απουσίας. Ο Zack Snyder στη σκηνοθεσία, με τον Henry Cavill στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μας παρουσίασε το δικό του όραμα για τον Σούπερμαν και το «Man of Steel» άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Τώρα, έχει έρθει η ώρα δύο ακόμα διάσημων δημιουργών να μας ταξιδέψουν στον κόσμο του μεγάλου υπερήρωα. Ο Scott Snyder, που ξεκίνησε με τη σειρά «American Vampire» και συνέχισε με τον άλλο μεγάλο ήρωα της DC, τον Σκοτεινό Ιππότη, αναλαμβάνει πλέον την τύχη του Απόλυτου Υπερήρωα. Στο πλευρό του βρίσκεται ένας εικονογράφος από τους διασημότερους στο χώρο της Ένατης Τέχνης, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ο Jim Lee. Οι δυο τους έχουν ετοιμάσει μια σειρά που θα μας καθηλώσει με τη δράση της και θα ανανεώσει το μύθο του Σούπερμαν!Εκδότης ANUBIS
Συγγραφέας SNYDER SCOTT
Σχεδιαστής LEE JIM , NGUYEN DUSTIN
Έτος κυκλοφορίας 2014

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου