Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Yellow Boy IV - Το Κουρέλι...Τραγουδάει Ακόμη

Η ζωή φαίνεται να κάνει κύκλους για τον χλωμό πιτσιρικά και για μια ακόμη φορά, περνά την πύλη του νοσοκομείου. Το σκηνικό οικείο και συνάμα εκνευριστικά επαναλαμβανόμενο: Κυνικές νοσοκόμες, άνοστο φαγητό και ιατρικό προσωπικό αμφιλεγόμενης επιστημονικής κατάρτισης και ηθικής, σκιαγραφούν την καθημερινότητα του. Οι παρτίδες Τρίβιαλ με τον Θάνατο φαντάζουν χαλαρωτικές αλλά μάλλον οι σχέσεις τους συσφίγγονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Παρόλα αυτά, αντέχει ακόμη!

Με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων από την έναρξη της σειράς, ο Σταύρος Κιουτσιούκης επιστρέφει στις αλλόκοτες περιπέτειες του ξεχωριστού αυτού «ήρωα», σ’ένα επετειακό και- για πρώτη φόρα- έγχρωμο άλμπουμ. Βαθιά συναισθηματικός, ενίοτε μελαγχολικός αλλά πάντα με άφθονο μαύρο χιούμορ, παρουσιάζει μια σειρά από αστεία και γεμάτα ειρωνεία comic strips, που ακολουθούν τα χνάρια των μεγάλων σατιρικών δημιουργών της ευρωπαϊκής κόμικς σκηνής.

Το Yellow Boy IV: Το Κουρέλι …Τραγουδάει Ακόμη, περιλαμβάνει τα comic strips που παρουσιάστηκαν στο socomic.gr το χρονικό διάστημα 2014-2015 και θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου, στα εγκαίνια της 14ης Έκθεσης Κόμικς και Παιχνιδιών Στρατηγικής με τίτλο «Παράξενες Μέρες», στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια της έκθεσης, θα διατίθεται και η αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση Θέλεις να Πεθάνω; / 22 Ακυκλοφόρητα Στριπ με τονYellow Boy, με τιράζ μόλις 99 αντίτυπα.

1η Έκδοση: Νοέμβριος 2015
Είδος: comic strip/χιούμορ
Διαστάσεις: 11,5 x 16
Αριθμός σελίδων: 72/ Έγχρωμο
ISBN: 978-618-5115-08-1

Το Yellow Boy IV: Το Κουρέλι …Τραγουδάει Ακόμη κυκλοφορεί με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα και socomic.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου