Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

GRamers: The Comic


Ο σατανικός εγκέφαλος Teesney θα προσπαθήσει να καταστρέψει τους απεχθείς του GRamers, επειδή είναι πιο δημοφιλείς από αυτόν! Τι μπορούν να κάνουν οι GRamers για να τον σταματήσουν; Ε; Τι;

Οι GRamers σε συνεργασία με την Teesney, τον Νικόλα Στεφαδούρο και τις εκδόσεις Webcomics, επιθυμούν να φέρουν σε πέρας ένα υπερεπικό κόμικ που στηρίζεται σε άκρως πραγματικά γεγονότα, όπως τότε που τα στρουμφάκια βγήκαν παγανιά στο Παρίσι. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν σαπίσουν και τα τελευταία δοκάρια που στηρίζουν τη μαγική Βενετία, μια ιστορία απύθμενου εσωτερικού ψυχολογικού θρίλερ για γερά νεύρα θα εκτυλιχτεί μπροστά στα μάτια σας, ενώ το πιάνετε με τα χέρια σας.

Σενάριο: GRamers
Σχέδιο: Stef
Είδος: Περιπέτεια, Κωμωδία
Μέγεθος: 16,8 Χ 24 εκατοστά,
68 Έγχρωμες Σελίδες
Πρώτη κυκλοφορία: 15 Απριλίου 2016, στο φεστιβάλ κόμικς Comicdom Con Athens 2016

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς:
 Οι GRamers είναι μια παρέα φραπεδομάχων φίλων, πλέον γνωστοί στο διαδίκτυο ως YouTubers και Twitch streamers. Από τον Δεκέμβριο του 2012 που ξεκίνησαν την παραγωγή βίντεο στο YouTube προσφέρουν καθημερινά βίντεο με περιεχόμενο Gaming, τεχνολογίας, κωμωδίας καθώς και εβδομαδιαία Vlogs. Επίσης, κάθε Παρασκευή παίζουν ζωντανά παιχνίδια στο Twitch, συζητώντας ταυτόχρονα με τους θεατές. Το YouTube κανάλι των GRamers έχει περισσότερους από 80.000 συνδρομητές στο YouTube και 30.000 followers στο Twitch και η παρέα των “GRamers” συνεχώς μεγαλώνει.

 O Νικόλας Στεφαδούρος είναι ο δημιουργός των δοξασμένων από τις ορδές των νεκροζώντανων ΟΜG, Zombie! (Webcomics, 2014 & 2015), του πανέμορφου Memory Lane (Jemma Press, 2014), συνεργάζεται με το Socomic.gr με το Αλεξάνδρεια, σχεδιάζει μπλουζάκια για το Teesney.com, γραφικά για την εκπομπή “Animaniac” του ALPHA και διδάσκει σε ζωντανούς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στο Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» (στο Νέο Ηράκλειο). Έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά και με εταιρείες παραγωγής video games, ενώ συνέχεια προσπαθεί να διώξει από πάνω του την αξιαγάπητη τυφλή γάτα του.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου