Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Νέος Μπλεκ - Νο 49

Το τεύχος #49 περιέχει στις 132 σελίδες του:

- Τη νέα ιστορία του Μπλεκ με τίτλο «Θάνατος σε πράσινο κουτί» (KIWI #272, Δεκέμβριος 1977) σε σενάριο M. Navarro και σχέδιο J. Y. Mitton. Μια τρομερή επιδημία αφανίζει ψάρια, πουλιά, ζώα και ανθρώπους. Ο Μπλεκ, ο Καθηγητής Μυστήριος και ο Ρόντυ προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, όταν ξαφνικά ο ίδιος ο Ξανθός Γίγας έρχεται αντιμέτωπος με την ίδια τραγική μοίρα.

- Το γ’ και τελευταίο μέρος της ιστορίας του Dampyr με τίτλο «Η λεγεώνα του Χάρλαν Ντράκα». Η τελική μάχη ανάμεσα στους πολεμιστές του Dampyr και τις δυνάμεις του Έρλικ Καν έχει ξεκινήσει και είναι σφοδρή!

- Την 4σέλιδη ιστορία του Κόρτο Μαλτέζε με τίτλο «Κινέζικη ιστορία» (Pandora #3, Ιούνιος 2017) σε σενάριο J. D. Canales και σχέδιο R. Pellejero, όπου ο ήρωας και η παρέα του δέχονται επίθεση από ιθαγενείς και είναι σε δύσκολη θέση. Ο Κόρτο, για να τους ανυψώσει το ηθικό, αρχίζει να διηγείται την ιστορία ενός μεγάλου Κινέζου ζωγράφου που ...δεν ζωγράφισε ποτέ τίποτα!

- Την ιστορία του Μάρτιν Μίστερι με τίτλο «Το σπαθί στον βράχο» (Comic Art #96, Οκτώβριος 1992) σε σενάριο A. Castelli και σχέδιο G. Alessandrini. Ο Μάρτιν Μίστερι, γοητευμένος από το μυστήριο ενός καρφωμένου σε βράχο σπαθιού από έναν σταυροφόρο, θα μπλεχτεί σε μια περιπέτεια που μετρά αιώνες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου